|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Genius SW-HF5.1 5000 vs Logitech Z4
Daklem, zanima me jel netko imao iskustva s ova dva sistema. Z4 sam slušao i nisam impresioniran, kao da im fali srednjih frekvencija.. Jesu li tu Geniusi bolji? A ako imate neki prijedloga za zvučnike u sličnom cjenovnom rangu, slobodno preporučite - 5.1, 2.1 ili 2.0 nije bitno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Župnik
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Da cito sam ja to, ali zanima me usporedba ta dva sistema. Vidim da su manje-vise svi zadovoljni, ali i spominju onu frazu - "za te pare je to super", pa me strah da ne bi kupio nesto sto je ubiti po kvaliteti zvuka (ne snazi) samo mrvicu bolje od zvucnika koje sad imam (altec lansing 221)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
da je bilo tih geniusovih ja nebi uzeo z4 ![]() inace moja preporuka su ti HF5.1 5000
![]() |
#7 |
Rakija
Datum registracije: Jun 2006
|
imao sam te zvucnike i mogu reci da za te pare koje sam dao nude i previse,dobar dizajn kvalitetne izrade,odlican bass itd,inace nikad ih nebi mijenjao da nisam bio prisiljen ih prodati za 300kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
interferometar
Datum registracije: Sep 2006
|
Nego kako da jesu... Nemoj da te zbuni ime Genius, vjeruj mi da kad ih spojiš doma i odvrneš jednu pjesmu, sjest ćeš i dobro razmislit kako si uspio za 700-800 kn dobiti tako dobar zvuk. To je bila moja reakcija, a naslušao sam se svakakvih i skupih i jeftinih zvučnika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Hvala ljudi! Izgleda da cu onda uzet te geniuse-kud puklo da puklo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Just married!!!!
Datum registracije: Jun 2007
|
I nećeš pogriješiti. Potpis: zadovoljan vlasnik |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
I ja sam jedan od presretnih vlasnika. Slušao sam također svakakve sisteme i ovaj set me poprilično iznenadio. I visoke, srednje i niske frekve su poprilično dobre. Naročito niske. Kod gledanja filmova su daleko bolji od gotovih all-in-one ''wanna be'' 800 w sony, pannasonic sistema. Bas zna biti toliko jak da mi stakla u sobi pošteno zavibriraju. I nije neki napuhan, bezvezan bas nego je uistinu kvalitetan, ispunjen i ugodan uhu. Rastavio sam zvučnike i vrlo su kvalitetno izrađeni. Trafo je golem, pojačalo je dobro izrađeno i nema apsolutno nikakvih pozadinskih šumova u sistemu. Još su me oduševile duljine žica koje dolaze sa sistemom, kolko se sječam 2*5m i 3*3m. Definitivno moja preporuka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
Dal postoji velika razlika ako su spojeni na matičnu ili ako su spojeni na zvučnu? |
![]() |
![]() |
#15 | |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Jel bi mogo ja nekako postekat te geniuse u ovu karticu? http://www.m-audio.com/products/en_u...2496-main.html Ili mi preporucite ako znate neku karticu koja nije preko 1000kn a da ima midi I/O a da podrzava 5.1... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Mogo bi ih spojit al bi na toj zvučnoj radili samo u stereu. (ali uz puno kvalitetniji stereo zvuk nego na uobičajenim zvučnim karticama(creative...). Al 5.1 signal ne možeš nikako dobit. Najbolje da si još uz tu zvučnu nabaviš audigy 4 ili x-fi music. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
I naravno - nisi pogriješio. Potpis: još jedan pre, pre- zadovoljan vlasnik. Uživaj u pametnoj i kao što ćeš vidjeti (pardon: čuti), vrlo ugodnoj akviziciji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Šta su na audio sami metalci; te bodomi, te metallica. Uglavnom, bandovi za ![]() ![]() ![]() Mislio sam se strpit malo s zvučnicima, al teško je odoljet nakon ovakvih izjava. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Z-3 su bili jeftini u vemilu, 350kn, ako su po toj cijeni, slobodno ih uzmi. pogotovo obzirom da nemas prostora za 5.1. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|