|
![]() |
#121 |
Guest
|
evo na kraju proradilo kada sam updateao dx10 :/ mislim ono, zasto sam demo ili steam ili windowsi to ne drze up to date...debili :P |
![]() |
![]() |
#122 | |
Space Cadet
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Igra je po artworku slicna Alice, ali nije toliko zabavna, Neprijatelji su presareni,ima ih previse, trckaraju okolo ko muhe bez glave, i taktika borbe se svodi na hit n' run. Igra nije horor (nisam ni skuzio da pokusava bit) , meni je igra morbidna, ali vjerojatno zato jer mi se nesvidja, do sad sam dosao do treceg nivoa, probat cu jos odigrat malo, zbog dobrih recenzija stranih casopisa, mozda se igra popravi... Igra je 110 % linearna, mape su velike i ima nesto prostora za trckarat okolo, ali ako cici x ne nabavite y nema naprid... Ni traga istrazivanju podvodnog grada punog cudovista, ovo je ubijanje retardiranih igracaka za speedu. Nikad nisam igrao system shock ali , ili je system shock tesko sra*e ili svi koji su ga obozavali sad povracaju... p.s. i ja sam htio ubit malo curicu ![]()
![]() |
![]() |
#123 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Lol i ja bi probao vec jednom taj dx10 ali nemogu jer nemam originalni bioshock. ![]() Znam pravila pa nemojte slucajno bananu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
pa kaj to sad znaći,da je igra optimizirana?mislim ak možeš na tim postavkama igrat....koji ti je framrate? |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() |
#128 | |
Space Cadet
|
Citiraj:
Htio bi je vidit u direct x 10, mozda se popravi dojam. Ako hocete vidit dobru grafiku, instalirajte splinter cell... ja igram sve full 1600*1200 bez trzanja, nije 120 fps-a ali ide ugodno...
![]() |
![]() |
#129 |
Premium
|
e odlično...igral SC double agent,grafa je odlična. al me živo zanima bioshock,neznam zakaj,al svi govorite grafika ni nekaj,pa ko je opče govoril da je grafika dosegla razinu real life ![]() neznam kak izgleda al nadam se da je na razini jednog SC-a ![]() nije mi jasno jedna stvar(govoreči o grafici)pa kaj ste očekivali od te igre?večina vas priča grafika je odlična dok drugi pričaju,da nije niš spektakularno,mislim ne kužim...očekivat brda i doline su po meni malo smješne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
---
Datum registracije: May 2007
|
ja nisam očekivao ništa osim dobre igre što po meni ne znači real life grafika, što neki kažu pregenijalni zvukovi....ja sam očekivao, i još očekujem jer nisam probao igru igrat, igrivost ![]() dakle, nitko ne zna koliko košta igra??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Space Cadet
|
u venu ![]() Sto se tice igre , moram priznat da su zvukovi dobro napravljeni, da uspijem naci peti satelit od cambridge soundworksa, probao bi i 5.1 ![]() Grafika nije toliko dobra koliko su je najavljivali, znam da nemozes stavit cudo u 256mb rama, koliko ima moja graficka, ali ovako developeri sami sebi skacu u usta, opet cu ponovit, grafika je losija od splinter cella, zak*rac im miljuni koje su ulozili u razvoj...
![]() |
#133 | |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
na d2d download košta 30 funti. ali nisam siguran jeli samo za uk kupce ili za eu. imaju neku čudnu politiku. neki dan sam gledao i kaže da kupci iz njemačke nemogu skidat
![]() |
![]() |
#136 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
meni je prespooki. brijem da ću je igrat ko fear. skupljat hrabrost 2 dana i onda igrat 10 min i tak ukrug. trebalo mi je mjesec dana da prođem.
![]() |
#137 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Čekam da se instalira,pa da i ja vidim to čudo ![]()
![]() |
#138 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Unregistered User
Datum registracije: Jun 2002
|
Igrao sam system shock, nije bas da povracam, igra je dobra ali ovo je puno linearnije i lakse, samo slijedis pricu i jos imas strelicu koja te vodi... System shock je bila vise odraslija igra. Kad predem bioshock idem opet na system shock, moze se komotno i dan danas dobro igrati. Postoje modovi za bolju grafiku i dodatne misije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Evo, dobili u Crovortexu....399 Kn. Malo puno...a čini mi se da nije ni onaj Special Edition sa figuricm Big Daddy-a.
![]() |
#141 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Btw, imam i neki čudni filing da sam igru već odigrao. Bioshock se naslanja na (ili pak krade ideje od), dosta igara : Doom 3, HL2, Suffering, ... Još nisam odlučio sviđa mi se to ili ne. S tehničke strane, odrađena je izgleda, vrlo solidno. Lijepo izgleda i zvuči, i na mojoj konfi se lijepo i rado vrti. Na 1280x1024 i sve na max ne pada ispod 35 FPS-a. U prosjeku 50-70 (bez AA i Aniso)
![]() |
![]() |
#144 |
Gamer 2 the Bone
|
![]() |
#146 |
Gamer 2 the Bone
|
![]() |
#147 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Gamer 2 the Bone
|
DX9 nisam niti probao, što će mi? A u DX10, sve maxed out, ne znam brojke ali fino šljaka, bez zastajkivanja, tu i tamo kad je šest, sedam ili osam neprijatelja na ekranu i svi gore ili eksplodiraju, zna malo zaštucat. Inače leti bez beda, nisam mjerio brojke. Meni bitno da klizi.
![]() |
#149 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Na wide monitoru (konkretno Zamzung 205BW) ne izgleda loše. Ako vam ne smeta totalno poje*ani FOV ![]() Radili su igru 300 godina a izgleda kao da gledaš u staru 15" 4:3...
![]() |
#150 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |