Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.08.2007., 10:00   #1
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
kupnja DVD recorder sa HDD-om

Došao sam do neke lovice, pa bih volio da mi iskusniji preporuče neki DVD recorder sa HDD-om s kojim mogu pržiti materijale na dvd i gledati DivX. Ne bi bilo loše kada bi dotični uređaj imao mogućnost prebacivanja DivX materijala na vlastiti hard. Cijena do 2.000kn.
Staro 29.08.2007., 10:23   #2
Ubleha
Premium
Moj komp

Ubleha's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Pogledaj neki Pioneer ili Panasonic najbolji su u tome, bjezi od Sonya moj haver ga ima vise je u servisu nego na polici.
Oglas

Oglas
Staro 29.08.2007., 10:53   #3
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Došao sam do neke lovice, pa bih volio da mi iskusniji preporuče neki DVD recorder sa HDD-om s kojim mogu pržiti materijale na dvd i gledati DivX. Ne bi bilo loše kada bi dotični uređaj imao mogućnost prebacivanja DivX materijala na vlastiti hard. Cijena do 2.000kn.
Za novce koje mislis dati + vaznost koju dajes mogucnosti bacanja DivX-a na HDD - jedini kandidati su LG i Samsung. Niponski mladici, tu opciju nazalost jos uvjek (jos neko vrijeme) ne dozvoljavaju. Zasto potpuno zaobici LG, vjerujem da sam dostatno razjasnio u : Vazno za kupce LG linijskih snimaca.

Uz spomenutu LG svinjariju, osim top modela, svi LG modeli imaju jako lose obavljen posao prigusenja HDD-a. Jako bucan i jako prenosi vibracije u prilicno tanasnom kucistu.

Po meni trenutno najbolji izbor cini Samsung HR-737. Ne vjerovatno , nego najtisi HDD model trenutno na trzistu, itekako imajuci na umu top modele Panasonica i Pioneer-a. Jako kvalitetno napravljen i jednako kvalitetan daljinski za danasnja poimanja. Nema uopce pregrijavanja pri radu i HDD se sam gasi nakon sto je izvan upotrebe.

Tek 100-njak kuna vise od predvidjene sume, no kad ga kupis i upoznas, sumnjam da ces pozaliti. Posebno korisne preporucujem svima pa i tebi : fix-o-moll samoljepive podizace sa kojima ce dodatno podici rekorder, ali i dodatno prigusiti vibracije koje su ovom slucaju gotovo nepostojece. Stavi dva-tri komada jedan na drugi i onda ispod rekordera. To je iz iskustva, idealna visina. U ZG-u se prodaju u Furniru, ali vjerujem da ih imaju svaka bolji "boje i lakovi" ducani. Oko 15kn, ovisno o velicini povrsine.
Visage je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno