Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Overclocking
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.08.2007., 17:24   #31
Xantius
Registered User
Moj komp

Xantius's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Evo ja koristim muzejski primjerak kompa dobri stari pentium na 166mhz overklokan na 200 mhz i od kad ga imam radi jednako brzo i stabilno kao i onda kad sam ga bio kupio jedino što sam nedavno malo dodao memorije i zamjenio ventilator na procesoru inace sve komponente su mi iste koje sam dobio u orginalnoj konfiguraciji i svega sam 2 puta na tom kompu od kad ga imam morao reinstalirat windowse.Eto tako da overklok je super stvar samo treba pripaziti da hlađenje bude u top formi i to je to.Istina za današnje vrijeme moj komp je preslab i sve to ali ako moj sve te godine može da radi overklokan bez i jedne pogreške siguran sam da i ovi noviji koji su daleko kvalitetniji i bolji od mog mogu to još bolje da izvedu bez ikakvog straha od kvarova ili tako to.Jednom sam negdje čuo da ako imaš kvalitetne komponente i dobro hlađenje overkiranje ide bez problema ma kakav god stroj imao.Jedino možda treba ipak poštovati onu najgornju granicu dokle pojedine komponete mogu izdržati jer svaka stvar ako se preforsira kad tad otkaže.Zato mislim da je overklokiranje najbolje raditi postepeno dok se ne postigne največa brzina koju komponente i hlađenje mogu da podnesu.
Xantius je offline   Reply With Quote
Staro 22.08.2007., 10:59   #32
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Ve-mulj ima OC-anu konfa za 30000 kn.
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 22.08.2007., 12:52   #33
hash
Premium

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^ Pregled postova
Pa i ne bas toliko cesto. Tko je imao Socket A, na 939 mu vjerojatno nije isao ili npr. sa 939 na AM2. Ili npr kupis Freezera i ide na samo jedan socket, a jedan je od najisplativijih kulera i dosta rasiren medju ekipom.
ja imam freezera non pro kojeg sam kupio ovdje od rendule prije ohoho sa s754 konfom, bez problema je isao na s939, a najugodnije sam se iznenadio kad je sjeo i na am2 socket, doduse neznam kakvo je stanje sa frezeerom pro
hash je offline   Reply With Quote
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno