|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
skystar 2 podešavanje 2 LNBa
Imam 2 LNBa na jednom tanjuru i spojen sam na ASTRU 19,2" i na Hotbird 13" uspio sam ih podesiti na svom receiveru i tamo vidim sve programe ali kada skeniram kanale na progdvb-u na kompu ne dobijem ih kao na receiveru nego nekih 30%. signal mi je jako dobar na Skystaru. Da li bi mi netko tko ima Skystar2 mogao poslati na mail ili tu na forum screenshot-ove kako to treba podesiti sa skystarom 2 i na progDVB. ili dati neki koristan link za podešavanje. Bio bi jako zahvalan. Svaki savjet bi dobro došao mr.black.falcon1 )a( gmail .com Zadnje izmijenjeno od: trnjan1984. 07.01.2008. u 16:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
otkrio sam u čemu je problem. Kabel sa tanjura mi ide na TV receiver, a s receivera na skystar2 i izgleda da gubi nešto na receiveru. Kada ide kabel sa tanjura direktno na skystar 2 onda sve super radi. Imam protek 9300x receiver. Da li još tko ima spojeno preko receivera na skystar 2? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
normalno da ti ne radi,dobro ako ti ide prvo u rec. a onda u ss2.posebno se to osjeti,ako su ti istovremeno upaljeni.tada cak ni ja jakim transponderima(imaju simbol rate 27500 ili sl.) nemas programe,jer se izgubi signal izmedju 2 tunera. ako ces tako ostaviti spojeno,jedino mozes gledati ili jedno ili drugo,nikako istovremeno |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Igzekli, treba ti Universal Twin LNB, nejbolje i najjednostavnije rjesenja za takve stvari ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|