|
![]() |
#1 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Nedostaje opcija "Install" u context menu-u za *.inf file
Dakle, nakon desnog klika misa na *.inf file nemam opciju "Install". Googlanjem sam dosao do saznanja da je problem cest, ali nisam dosao i do rjesenja istog. Slijedio sam sve savjete i upute, ukljucujci i one o mijejnanju registrya, ali nista se nije promijenilo. Restore mi se ne isplati jer sam cijeli sustav sa svim softverom(hrpa CAD i 3d programa i pluginova) instalirao u 1 dan. Dakle restore=reinstall. Primjetio sam da mi ne funkcionira "extract here" od WINRARA na desni klik, pa sam pomislio da RAR kolje INF. Deinstalirao sam ga; ne pomaze. IMate li savjet? PS Sustav je Windows Xp Pro 32bit SP2 sa svim updateovima do danas u 22h. Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 31.07.2007. u 03:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Booo... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
"Samo vodu ne!"
|
U registryu je sve kao sto to Microsoft nalaze. Dakle nemam sto promijeniti. Ovaj dio mi nije jasan. Kakav je to repair preko console? Inace nitko pojma nema kako to rjesiti osim reinstallom. Ali reinstall nije opcija ako ne znas zasto ga radis. Nema garancije da se opet nece pojaviti. Tim vise sto mi je tako i na laptopu sa istim operativnim sustavom i istim softverom. Ocito je jedan od softvera kriv za to. Pokusao sam vracati u restoru korak po korak, ali ni nakon 20ak restorea se nista nije promijenilo. BTW Operater u Microsoft Hrvatska nije znao sto je to context menu, niti da su *.inf fileovi driveri. Slusao me kako pricam o problemu i govorio; da, da, to se dogadja...i onda nakon 5min me pitao; 1. "Kakav ste ono menu rekli da vam ne radi? 2. "A koja je ekstenzija tih drajver fajlova koji bi trebali imati install opciju? 3. "Mi vam ne mozem pomoci, a ne smijemo vas uputiti na drugo mjesto jer mi znamo najvise o takvim problemima." |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
desavalo mi se to dok sam bio na win95 na poslu, rjesenje je bilo ovo: http://support.microsoft.com/kb/250430 ne znam hoce li pomoci za XP, ali ne kosta te da probas pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
"Samo vodu ne!"
|
Citiraj:
Nije stvar u tome. I dalje bjesomucno tazim rjesejne. Pomoc molim. Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 01.08.2007. u 01:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
ok onda probaj laksim putem =P start>control panel>folder options>tab File Types: nadji INF(Setup information) (ima jos i INF-configuration settings ali necemo sad o tom) oznaci je, pa stisni tipku Advanced u dijaloskom okviru: ako imas Install, napisi, jer ne znam sto dalje, ali cemo se snaci ako pak nemas, napravi novi: action: &Install Aplication used to perform this operation: C:\WINDOWS\System32\rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection DefaultInstall 132 %1 [X] Use DDE Application: setupapi Topic: System namjesti tako , pa probaj, nije win95, mozda upali =P |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
"Samo vodu ne!"
|
Nema i dalje "INstall" u izborniku, ali sam zato Install namjestio na deafult akciju i sad radi!!! Inace je sve bilo namjesteno kao sto si ti rekao. Osim sto Install nije bio default. Dakle na lijevi klik je sad. Na desni klik sei dalje ne pojavljuje opcija Install. Zasto? I WinRAR se nije rijesio. ALI RADI!!!! Cijeli dan, ali radi. H V A L A ! ! ! Ti si kralj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
nisam bash pomogao, ali radi, pa je sve 5 a za winrar stvarno nemam blage veze sto bi moglo biti, trebao bi netko upuceniji ti tu odgovoriti |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
"Samo vodu ne!"
|
JOs jednom; Hvala bagio. AKO netko zna; jos uvijek pokusavam vratiti INstall u context menu, i osposobiti WinRARov "extract to" opciju iz context menu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
"Samo vodu ne!"
|
Riješeno. Sve je blokirala komponenta AutoCADa 2008 pod imenom; Autodesk DWF Viewer 7. Nakon deinstalacije; sve OK. Moze lock. Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 01.08.2007. u 23:20. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|