|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
okomito
uljudbeno pučanstvo, kako iskustveno stojite sa okomito okrenutim hardovima? ja sam imao tamo nekih davnih dana p2mmx sa hardom koji je u malom, nabijenom kućištu bio okomito postavljen i nije bilo 'nikih problema'. hard je bio proporcionalno velik i brz. ono kaj se nameće kao možebitna problematika jest puno, puno povećan zahtjev za preciznošću same glave pa...da li gravitacija igra ulogu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Na poslu ti imamo svakakvih hardova u svim mogućim pozicijama i dosad nikakvih problema. Meni je trenutno okomito postavljeno desktop kućište, radi prostora i hard je u njemu okomito (mada se može postaviti i vodoravno) i sve radi ok.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Okomito HDD-ove ti imaju IBM Netviste (barem one sa Quantumovim HDD-ovima). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
#erase startup-config
|
u moja tri servera skoro svi diskovi stoje okomito, a nisu SCSI/serverski diskovi. ovaj jedan stroj tako radi već dvije godine, 24/7 i radi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Svih pet diskova: po dva Quantuma i WD i IBM stoje uspravno i to s konektorima na vrh. Bilo je to već na forumu. Moji tako stoje oduvijek. Ako ništa barem me asociraju da se nekada treba dignuti... Zadnje izmijenjeno od: Dragutin. 16.01.2004. u 21:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
ovo ja zovem uvjerljivim...band of brothers, nema što ![]() |
![]() |
![]() |
|
|