|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
![]() planiram kupit ovaj strojcek:Notebook FORCEBOOK Mystic Procesor Intel Core Duo T2250 (1.60GHz) - Display TFT 15.4'' WXGA, 1280 x 800 piksela - Memorija 1x 512 MB, max 2GB, DDRII 533 - Optički pogon DVDRW - HDD 80 GB - Intel 945GM integrirana grafika - Intel Wireless LAN module 3945ABG, 10/100/1000 PCI Fast Ethernet, Azalia MDC 56K Plug & Play Fax/Modem 3x USB 2.0 ports 1x TV output 1x External CRT monitor output 1x RJ-45 LAN 1x RJ-11 modem - OS: Free DOS - Dimenzije 360 x 267 x 25.4~34mm - Masa 2.6 kg pa me zanima dal ima netko nesto slicno,cuo sam da forcebook-i nisu bas nesto,da se kvare itd..pa me zanimaju vasa misljenja,hvala. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ni u ludilu!!! Forcebook je s**nje kakvog nema. Nakon max. 6 mjeseci baterija pada za više od 50% kapaciteta tj. zrela je za smeće. Vranoga je napisao nešto o tim no-name laptopima u svom 'Vodiču za kupnju...' koji se nalazi zalijepljen na vrhu ovog podforuma, pa baci oko. To ti je inače HG Spotova 'robna marka' laptopa.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
citao sam to,stavio ih je u neku skupinu gdje ima drugih,i dobrih i losih,al ako su mu komponente dobre,zakaj bi on bio los,a i neki ljudi koji ih imaju su zadovoljni..ne znam..htio bi savjet bas nekog strucnjaka...objektivan stav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Baterija im je koma. A glavna karakteristika laptopa je - mobilnost. Kakva je mobilnost ako baterija je radi? 0! I to poprilično velika! Hebeš ultra-mega-turbo komponente kad ih možeš koristiti samo u blizini utičnice. Ja možda nisam stručnjak kao vranoga, ali ovih 2.800 postova nisu zabadave.
![]() |
#5 |
Premium
|
ak je glavna mana im baterija onda me to ne smeta,jer bi ga imao doma na struji,odnio u zg i opet u struju,a to da ga palim u busu mi ne pada na pamet..zanima ma dal im je samo baterija minus..ak je,kupio bi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Spužva Bob Skockani.. :XD
Datum registracije: Mar 2005
|
Daj,daj...nemoj molim te ništa pitat kad ne želiš čut ni slušat;već imaš zacrtano,pa ga kupi onda i amen,nije ti potrebno ničije odobravanje...ili možda je... ![]() Onda ga evo - Forcebook is great laptop....NOT..! ![]() Da si rekao HP,Toshiba,IBM...čak i Dell ili Acer,pa ajd. A on bash na ForceBook... ![]() EDIT : @Coconut : Stvarno si kokos........pa ja nemrem vjerovat da 'zdrav čovjek piše kako mu postovi nešto znače,tj. da se pravilno izrazim da nisu zabadave... ![]() ![]() ![]() ![]()
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Dobro zboriš Ozy. Zaljepio se je za taj laptop pa ne razumijem zašto pita. Usto što mu je baterija u banani, šasija mu je također koma. Hoću reći da se laptop uvija. Za te novce može kupiti HP nx7300 GB848ES. Isto, ali ipak kvalitetnije.
![]() |
#8 |
Premium
|
[quote=Ozy;768847]Daj,daj...nemoj molim te ništa pitat kad ne želiš čut ni slušat;već imaš zacrtano,pa ga kupi onda i amen,nije ti potrebno ničije odobravanje...ili možda je... ![]() Onda ga evo - Forcebook is great laptop....NOT..! ![]() Da si rekao HP,Toshiba,IBM...čak i Dell ili Acer,pa ajd. A on bash na ForceBook... ![]() pa slusam ja dobro,samo sam pitao DAL JE BATERIJA JEDINA LOSA STRANA...jer me ta losa strana ne smeta ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|