|
![]() |
#1022 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..pitanje,mislim da mi drugi hard disk (sata) znaci ne sistemski ode u nekakvu hibernaciju kad nekoristim fajlove s njega jer jasno ga cujem kad se zavrti odnosno prestane nakon nekog vremena kad nista ne diram po kompu,sad to je vjerujem do viste jer mislim da ovo prije nisam primjecivao...da li se ova opcija moze kako izgasiti jer mi se nesvidja ovo paljenje-gasenje ??
![]() |
#1023 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#1025 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#1027 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1028 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
meni monitor otisao u stand by i vise se nece pokrenut, sta da radim? probao sam restart, ali uvijek kad se pocnu pokretat windowsi ode u stand by, u safe mode mogu, ali ne znam sta da napravim u njemu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1029 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
Sad i rješenje, vjerojatno si promijenio rezoluciju ili frekvenciju osvježavanja ekrana i zbog toga ti monitor ode u stand by. U safe modu pokušaj staviti nižu rezoluciju i osvježavanje pa probaj ući u win. Također možeš probati deinstalirati drivere za grafičku, kad uđeš u win opet ih instaliraj.
![]() |
![]() |
#1030 |
Registered User
|
sry za konfiguraciju athlon xp 2500 512 mb ram radeon 9600xt 120 gb hard ugl probao promijeniti rezoluciju, nista pri pokretanju kompa na monitoru se prikaze sve ono, kak da kazem sa sivim slovima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1031 |
music freak
|
Alcohol_120 1.9.6.5429....da li radi na visti,cujem da ovaj program radi BSOD pa ako je netko probao ovu novu verziju ??
![]() |
#1032 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
meni skroz ok radi v1.9.6.4629
![]() |
#1033 |
Unregistered User
Datum registracije: Jun 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1035 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
evo da vam saopčim jednu (ne)tužnu vijest nakon 2mj.na visti ipak se ja vratio na xp,al na kratko bar do prvog sp1 za vistu....sve je super i to,al ipak vista ima nekih početničkih bolesti za koje se nadam da če se tokom vremena ispravit,a do tad ja lagano na xp-u koji je po meni u nevelikoj prednosti ispred viste ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1036 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
onda ćeš se načekat tamo negdje do 12mj. kad je najavljen SP1 ![]()
![]() |
![]() |
#1039 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Dosta hardwarea nije podržano, pogotovo malo "starijeg", nešto zbog ljenosti proizvođača (ne bi li kupio novo), nešto zbog usrane MS-ove politike kaj se tiče drivera. Idem sinoć instalirati Philips ToUcam PRO webicu-nema drivera, neće ih ni biti. Morao sam preflashat malu beštiju u drugi model da bih je mogao koristiti na Visti. Sad sam ponosni vlasnik glantz-novog SPC900NC/00 modela ![]()
![]() |
#1040 |
Lika u mom srcu
|
e pitanje jedno... trenutno ovako stoji. 1 particija XP 2. particija - Vista.. redoslijed je bio da sam najprije bio instalirao XP pa onda Vistu, i automatski mi fino izbaci sada na paljenju kompa izbornik koji Operativni sustav želim dignuti.. e sad, ja bih trebao formatirati, odnosno bacio bih gore novu instalaciju Windoza XP, s tim da Vista na drugoj ostaje... no, kako će se to onda reflektirati na onaj boot? i hoće li i dalje ostati...? aj da ne tražim kroz 1030 postova, pa ukratko nek netk napiše... ne mogu sam eksperimentirati, jer moram imam jedan OS aktivan zbog posla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1041 |
Administrator
|
Skini http://www.vistabootpro.org/ pa udri... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1042 |
Pink Floyd fan
|
Koliko znam (nisam provjerio) smrdat' će ti se boot, ali nije problem. Vistu oporaviš sa njenim DVD-om i onda instaliraš Vistabootpro i naštimaš boot. Ako imaš dva harda (kao ja) onda isključiš ovaj sa Vistom, instaliraš na drugi WinXp i vratiš onaj sa Vistom. Ako BIOS ima opciju kod dizanja (ne ulazak u BIOS) odabira sa kojeg harda da bootaš onda je to najbezbolnija opcija-"hardverski" boot manager. Ako ti se iz nekog nerazumnog razloga ne sviđa ideja sa BIOS boot managerom ![]() 1. Control Panel-> System And Maintenance-> System-> Advanced System Settings-> Startup And Recovery-> settings 2. msconfig: start-> run-> msconfig.exe 3. BCDEdit: Start ->All Programs -> Accessories-> desni click Command Prompt-> Run As Administrator-> ukucaš bcdedit...
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 11.07.2007. u 21:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1044 |
Torrent freek
|
![]() |
#1045 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#1047 |
Torrent freek
|
![]() |
#1048 |
Premium
|
jupi iako imam sve te zakpe bit će mi zadovoljstvo ih još jednom staviti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1049 |
Proud to be Croat!
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1050 |