|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2004
|
Pomoc oko odabira
Trebao bih savjet oko odabira prijenosnika...opet! ![]() Trenutno imam desktop konfu iz siga, no nisam bas cesto kod kuce radi posla pa bih opet trebao neki prijenosnik. Uvjet je da mogu bar nesto zaigrati na njemu i da ima koliko-toliko ok plastiku. Prijenosnik cu uzeti u Ve-milu i cijenom do nekih 8 k kuna....par sto kn vise-manje. Svi savjeti dobrodosli! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pročitaj 'Vodič za kupnju...' da si malo iskristaliziraš ideje
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2004
|
Imao sam HP koji je imao super plastiku, ali losa konfiguracija je bila. Nakon njega sam kupio Acera koji je imao super konfiguraciju, ali se dosta grijao i imao je jako osjetljivu plastiku koja se lako grebala. Sada bih neki lap koji ima koliko-toliko solidnu koniguraciju, ali da nema bas toliko osjetljivu plastiku. Vrijeme trajanja baterije mi i nije toliko bitno. Ne treba biti ne neka superultranabrijana konfa jer za takvo igranje imam desktop konfu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako barataš kešom, javi se vranoga jer će ti on naći dobru kombinaciju za tu lovu pa zatraži cjenik od njega, a inače... Imaš opečne zahtjeve: lagan za nošenje s kvalitetnim kućištem, a da se možeš zaigrati na njemu. Vranoga je često spominjao Dell kao kvalitetan zajedno s IBM/Lenovo ThinkPad serijom. Nažalost, većina tih modela ima Intel GMA integriranu grafiku (radi manje težine i potrošnje) koja je dovoljna za office, net i Solitaire. ATI 1xx0 chipset je nešto bolji po pitanju grafike (kao desktop X300), ali dolazi isključivo u kombinaciji s AMD cpu. Uglavnom je dolazio u HP nx6325 seriji, a to su kućni modeli kojima kvalitetna plastika nije jača strana, a ni težina im nije zanemariva.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|