| 
 | |||||||||||
|  04.06.2007., 14:18 | #1 | 
| Premium Datum registracije: Jan 2006 Lokacija: Samobor 
				 | 

Vezano uz reklamaciju.....
			 Prdnula mi grafa (6800LE), ne daje sliku uopce, ne vrti se vent...i sad. Frend ce ju za 2 sata furat u ve-mil na reklamaciju pa me zanima kaj mu ja sve moram dat s grafom (od stvari koje su došle s njom) ili je dovoljna samo grafa ( nadam se da je). Jer, fale mi neke stvari kao igre koje su došle s njom.. 
				__________________ | 
|   |   | 
|  04.06.2007., 14:28 | #2 | 
| Prečupavi mod Datum registracije: Mar 2005 Lokacija: Zg 
				 | Bilo bi pristojno donijeti je barem u njenom origigi pakiranju. Ostalo nije toliko bitno, jedino u slucaju povrata robe jer nisi zadovoljan i slicno. Koliko znam jedino je bitno da je gore stock cooler i da grafulja nije ostecivana ili modana 
				__________________ Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  04.06.2007., 14:52 | #4 | 
| Prečupavi mod Datum registracije: Mar 2005 Lokacija: Zg 
				 | To je onda to... ako pocnu sta kenjkat da je bila clockana ili modana, reci da ides u kafic popit kavu dok oni pripreme neki realan dokaz za to i nakon sto ti ga pokazu da odlazis bez rijeci   
				__________________ Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 | 
|   |   | 
|  04.06.2007., 15:22 | #6 | 
| Premium Datum registracije: Sep 2005 Lokacija: Zagreb 
				 | |
|   |   | 
|  08.06.2007., 00:03 | #7 | 
| hustla Datum registracije: Nov 2006 Lokacija: Dugo Selo 
				 | malo kasnim,ali ono mozda pomogem!inace ja sma u ve mil furo krepanu konfu,plocu proc i rame,nije potrebna ni kutija,ni papiri ni nis!jedino sto je potrebno je racun ili garancijski listic!i da ono sto se nalazi na komponenti bude kako je i bilo kupljeno,znaci na grafi stoc cooler,na ploci napravic clear cmos da se sve postavke vrate i vratiti origigi hladnjake ukoliko je mjenjan na NB-u | 
|   |   | 
|  08.06.2007., 18:26 | #10 | 
				 | s ve-milovih stranica od reklamacije: Vrijeme: 08.06.2007 15:14 Organizacija: Skladište robe za reklamacije Opis akcije: Zamjena dijela Tekst akcije: Artikl "**** - Leadtek A400 LE, GF 6800LE, 128MB, TV out, DVI" je zamijenjen sa "******* - Leadtek A400 LE, GF 6800LE, 128MB, TV out, DVI" ahh, odkud su samo ispukli tu 6800LE kad je nema na cjeniku  Frend otišo po grafu, uskoro bi trebala doć. edit: da, nadao sam se zamjeni za nešto iste cjene ili uz malu nadoplatu za 7600GT, razlika između kolko sam platil 6800Le i sadašnje cjene 7600GT je 6kn, šmrc.. 
				__________________ | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  08.06.2007., 19:49 | #11 | 
| Hejter Datum registracije: Mar 2005 Lokacija: ZG 
				 | dobit ces neku njihovu rabljenu .  istu stvar su mi htjeli prodati sa jednom maticnom - kao to je zamjenska a ploca sama u vrecici i prasina po pasivcu , ali uzeo nisam ... | 
|   |   | 
|  08.06.2007., 20:34 | #12 | 
				 | u međuvremenu.... došla glanc nova 6800LE u kutiji, kartica sigurno nije bila rabljena jer je smrdila po novome i bila sva.....mljac   , ide na  12/6 bez artefakta.... najs    sad mogu rec kaj je bilo sa starom, nije mi se sviđala pa sam flešal bios na 1.5V, skinul cooler sa grafe i upalil komp, nije izdržala ni do windowsa  
				__________________ | 
|   |   | 
|  08.06.2007., 20:53 | #13 | 
| KozajeZakon. Datum registracije: Apr 2007 Lokacija: Pula 
				 |  Sto mu dabrova s Ontaria???????Pa dobro.nek i korporacijske gadove neko za***e jednom  | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| Uređivanje | |
| 
 | 
 |