|
![]() |
#871 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#872 |
Administrator
|
Kaj potato_fix_1.4 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#874 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
![]() This Call of Duty® 2 update is recommended for Windows 2000/XP users with Intel Hyper-Threading Technology (HT Technology) enabled processors, multiple processors, or systems with a dual core processor. Rare AMD dual-core bug in single player that stopped health regeneration. Da ne bude off topic, nigdje nisam vidio da se spominje Vista, a obzirom da meni radi valjda ni nema problema sa njom, osim kod Zvonca.
![]() |
![]() |
#875 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
eja sam danas izludio!! jutros friško instaliram Vistu 64bit, sve suepr prođe... i onda... nemogu na net... neće da se spoji... Kasda modem preko USB-a spojen - nemam drivera (dotični modem radio pod vistom 32bit sa driverima s cd-a) spojim na mrežnu... ništa... neće i neće... poludim... zamijenim se s frendom i od njega donesem Lan modem Siemens C-010-i i ... opet neće!!!! mrežna uredno instalirana u device manageru, sve ok.. ali na net neće... maknuo kvačicu sa IPV6... ništa... i evo sam morao vratiti Image XP-a nazad da bih uopće došao na net i uspio ovo napisat... image je dosta star, tako da nisam uopće imao instaliranu mrežnu.. instaliram mrežnu.. connect - i radi iz prve!! Zašto, ali zašto neće pod Vistom 64?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#876 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Čuj, isti problem sa drugim driverima (kod mene za wi-fi karticu preko koje idem na net). Driveri rade na 32-bitnoj, a na 64 ne. Tako da, evo, već sam cijeli dan na 32-bitnoj Visti i mogu reći da je brža od XP-a (a bome sam natrpal sveg i svačeg gore, sve isto kao na XP-u). 64-bitnu sam popljuvao, ali 32-bitna radi ko urica na mojoj konfi. Inače, danas sam mjerio, za instalaciju je trebalo 16minuta ![]() ![]() So far so good. Puno bolje nego kod prelaska sa 98SE na XP. Još samo da srede drivere za zvuk, jer od Realteka su očajni (zvuk na 5.1 je limen ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#877 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
link Probaj sa driverima od Dual-VSTA ploče instalirat drivere za mrežnu. To sam napravio kad mi net nije htio preko LAN-a na Visti. Moja je ploča iz siga. Mrežnu je uredno prepoznao ali ona nije radila. I naletio negdje na netu da se može za Dual-SATA2 ploču, isto napravio za svoju i kaboom proradilo. EDIT: Ali ti imaš malo drukčiju situaciju. Uglavnom probaj i sa LAN driverima za XP 64-bit i sa Vista driverima sa ovog linka, jedni moraju proradit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#878 | ||
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
zaboravio sam napisati da sam jedno pola sata pokušavao dobiti 1440x900 na monitoru... stavim tu rezu, apply, a ono monitor se ugasi i izbaci: Invalid input, recomended is 1440x900 @60hz.. a ja gledam u ekran i pitam se tko je tu lud... i onda postavim na 1440900 @75hz, apply, i dođe slika... i vidio sam da su riješili problem sa tv-outom, sa najnovijim 7.5 driverima.. ![]() još da na Live! proradi Digital Out, i ja sretan... e da, i da mi proradi modem.. ![]() Citiraj:
pa instalirao sam drivere sa cd-a od ploče... ![]() probat ću ove... ![]() daj mi recite da li može postojati dual boot ako bih ja sad otišao i narpavio jednu particiju i na nju instalirao Vistu? ali hebena Vista kad se instalira zauzima 10gb!! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#883 |
Lika u mom srcu
|
napokon... otišao danas i kupio novu mrežnu karticu za 30 yebenih kuna, i iz prve mi se spoji na net... glupa matična i njezina mrežna onboard koja je sranje samo takvo... ostaje mi još samo problem digital out-a na Live!, i onda mogu reći da ostajem na Visti... ![]() edit: jao , ovo izgelda predobro, upravo m ivsta skida update, u kojima je navedena podrška za Live! !! da vidimo što će bit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#884 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo jedno pozitivno iskustvo s Vistom, ustvari nije toliko ugodno koliko je iznenađujuće. Vratim jučer image, instaliram Vista Boot Pro i vratim Boot manager od Viste. I sad izaberem Vistu u izborniku i paf: Winload.exe cannot be find i kaže mi da napravim Repair. Ja već malo poludio, al dobro mislim sad ću čekat 30-ak minuta dok mi popravi instalaciju. Standardan postupak kao sa XP.a. I sad uzmem repair on napravi kratku analizu i nađe da imam problema sa startanjem Viste. Izaberem Repair. On za dvije sekunde gotov restratam komp, uđem u Vistu i sve oke. + za Vistu, ovo je dosta korisno, uštedi vrijeme. Zanima me postoji li program s kojim mogu podesit ovaj ClearType? Mutni su fontovi, boli me glava kad ih čitam. Kad ugasim CT, razori fontove skroz preružni su, "kockasti i oštri". |
![]() |
![]() |
![]() |
#885 |
Pink Floyd fan
|
Ja sam probao to naštimati i odustao, u start meniu sa njima izgleda super ali u aplikacijama (excel npr.) je odvratno pa sam ugasio. Navikao sam se vremenom i sad mi je ok.
![]() |
#886 |
Lika u mom srcu
|
aj da ne otvaram novi topic, što staviti da bi Windpows Media centar proradio u punom sjaju, znači da bih mogao gledati divx-ce, i slušati mp3-ce... te općenito, što staviti, koji codec za film i audio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
Lika u mom srcu
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#888 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#889 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#890 |
Lika u mom srcu
|
Lacy, da znam da si pisao, no ovaj update je tek od jučer gore na njihovoj stranici... i ja se ponadao... stereo mogu dobiti na Live! ali mi je jednostavno bolji zvuk ako mi ide na receiver preko digital, a ne direktno da ga live! najprije obradi... ako me razumijete... samo to još fali, samo to... ![]() nego, ima netko odovor za multimedijalno pitanje koje sam stavio ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#892 |
Lika u mom srcu
|
meni se sama Vista spojila na update, i onda staviš da ti pokaže koje update sve želiš instalirati, i pazi da staviš kvačicu na Creative EMU10k, to ti je Live! zvučna, osnosno njezin čip... jer su podijeljeni na recomended, optional, i tako, tako da se ne updateaju automatski svi, nego nešto moraš i sam označiti što želiš... direktnog linka nemam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
Lika u mom srcu
|
a bogati koliko ti imaš particija... :9 mene zanima onaj dio Domy, pa ispod, contacts, documents, a to ti je standardno kao i kod mene... da li ti uopće koristiš to, ili direktno ideš na particije..? |
![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#896 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#897 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
Kad malo razmisliš, Internet je privatna mreža ili javna? Odgovor je Javna (Public).
![]() |
![]() |
#898 |
Premium
|
Ikona je normalna, ali duzi je disconnect, a i ne svijetle ona dva monitora kao na win xp kada internet "radi". Za internet mi i stoji public, ali htio sam samo provjeriti. Hvala
![]() |
#899 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
![]() ![]() Što se tiče bržeg connecta, a možda i disconnecta makni kvačicu na IPv6 (nadam se da znaš gdje je). Nema na čemu.
![]() |
![]() |
#900 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|