|
![]() |
#151 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
možeš, ali ti se ratio gleda uvijek sa jednog kompa. kako to oni jendom dnevno obračunavaju, nemam pojma p.s. demonoid dajem, ako može za crnu berzu pozivnicu ili neku drugu. dajem i zabadava aki imate više postova od mene ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
#153 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Invitation code se daje nekome koga koliko toliko znaš jer ako ovaj za***e automatski povlači i onoga tko mu je dao invitation code.
![]() |
#154 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
|
![]() |
![]() |
#155 |
Moderator
|
#156 |
Premium
|
Može i meni pozivnica |
![]() |
![]() |
#157 | |
4K FTW
|
Citiraj:
![]() EDIT: ajd, sad molim ja pozivnicu za crnu berzu ili noviteti.com ili nešto ovako "domaće". potrošio sam sve demonoid... EDIT2: pozivnicu za bit-hdtv.com, ako tko ima. thx Zadnje izmijenjeno od: jollyb. 20.05.2007. u 09:09. |
|
![]() |
![]() |
#158 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
#159 |
Moderator
|
#160 |
4K FTW
|
hm, ne razumem ![]() pa spomenuo si cinemaniju, i berzu, a i nemoj mi zamjeriti jer sam bio u stresu ovih dana jer se komp restartao bez razloga (a razlog je bio valjda krivo postavljeni ddr ili shebani utor) EDIT: i dalje se restarta... koje li zabave... Zadnje izmijenjeno od: jollyb. 19.05.2007. u 19:57. |
![]() |
![]() |
#161 |
Registered User
|
Mooooolim vaaaas i meni jednu pozivnicu ![]() Plizzzzzzzzzzzzzzzzzz Treba mi jako ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Registered User
|
imam pozivnice za torrent leech i mijenjam za torrent damage i demonoid,ako ko ima evo maila milenajelavic@gmail.com |
![]() |
![]() |
#165 |
Registered User
|
ima li ko pozivnicu za torrent damage neka posalje na milenajelavic@gmail.com zauzvrat dajem torrent leech |
![]() |
![]() |
#166 |
Moderator
|
Ovo na Demonoidu mi nije niš jasno: Uploaded: 1.44 MB Downloaded: 53.43 MB Ratio: 0.03 (Updated once a day) A od 15.05.2007 kad sam se registrirao skinuo sam 710.3 Mb, a uploadao sam 2257 Mb. Ako se ne varam to bi trebao biti Ratio 3.177. ![]()
#167 |
*
|
Ako ti je bas stalo do ratia prouci faq i forum (njihov naravno). Na forumu ima puno tema o tome, ali moras se posebno registrirati. (ne vrijedi u/p od sitea). Problem je u njima i sigurno nisi jedini kojem se to dogadja. Ali ratio te ne bi trebao brinuti na Demonoidu, nije rijec o privatnom trackeru... |
![]() |
![]() |
#168 |
Moderator
|
Pa šta ne dobiješ nogu u guzicu, ko imaš mali ratio? Svigdje gdje sam se regao moram dati minimum od 80 d0 120%. Ali nisam znao da se još moram posebno regat kad sam već registriran da bi mi točno računali ratio.
#169 |
*
|
Ne zasad je politika da nema baniranja i brisanja zbog ratia. Tracker je djelomicno dostupan i neclanovima pa to ne bi imalo smisla. A ova registracija na forum ne jamci da ce ti tocno racunati ratio, nego samo daje pristup informacijama koji bi ti mogle biti od pomoci tj. podforumu "Ratio Help". |
![]() |
![]() |
#170 |
Registered User
|
Može li mi netko poslati na PM ili mail invitation code za demonoid.com? Na tomi29tomi@hotmail.com Unaprijed se zahvaljujem... |
![]() |
![]() |
#171 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#173 | |