|
![]() |
#1 |
Destroy all nod-32
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() Evo ovako: Neki dan sam kupio laptop dell inspirion 1501n i sa kad stavim dvd neki u njega čuje mi se jako ono fakat jako ne ono noramlno kako je uobičajno nego koda struže po cd-u ali jako pa čak ni muziku nemogu čuti iz filma npr od tog struganja. Odnio sam ga na garanciju međutim čovjek mi je reko da je to vjerojatno zato što nisam instaliro drivere bla bla bla i pogotovo jer optički neki driver nisam instaliro. i sad se ja pitam dali je to moguče da radi toga što nema drivera dvd struže ili to nije moguće. Ako je moguče (mada ja mislim da nije) daj te mi recite te drivere koje moram instalirati. P.S. neki mi dvd-ovi i cd-ovi ne stružu ali samo rijetki i nevjerujem da me taj čovjek mulja što mi je to reko na garanciji jer sam dobar s njime i kupio sam taj laptop u bambole to je jedna butiga u dubrovniku koju vjerojatno neznate. laptop je ovaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
neki pravi serviser.... ![]() nema veze ako ima ili nema instaliran driver za DVD jer laptop radi na istom principu kao i stolno računalo, a na njemu ne trebas nikad instalirati drivere za optičke pogone jer ih svaki windows automatski instalira. Budući da nisi dobio OS s laptopom te mogu voziti ko maloga majmuna jer će se izvlačiti na foru da nisi dobro instalirao windowse. Rekao bih da je kvar prije u hardveru a ne u softveru. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Problem je garant u optici. Uzmi neki dvd i stavi ga u obični komp. Ako je sve ok tj. ako ne struže, stavi ga u lap. Ako tamo struže, znači da je problem u optici. Serviseru savjetuj da ode na školovanje ili neka promijeni posao jer nema pojma o sadašnjemu - za optiku ne trebaju nikakvi driveri.
![]() |
#4 |
Destroy all nod-32
Datum registracije: Feb 2007
|
provo sam staviti sada novi samo čitać u laptop i sve radi pa sam ga odnio na garanciju i prihvatili su je ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|