|
![]() |
#1 |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
Novosti iz blizzarda..
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
WOS ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
ghotic warrior
Datum registracije: Mar 2004
|
Iako sam stvarno Blizz fan i svega sto oni izbace...ali mislim da bi World of Starcraft bio kranje debilan potez... Vise bi volio dobar RTS s podrskom i igrivoscu Warcrafta3 na bnetu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
*khm* http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=68747 Anyway - šanse da odustano od MMO tržišta su slične koliko i BMW-u da odustane od automobilskog tržišta i počne raditi nogometne lopte ... Ne sumnjam da će Blizz izbaciti i SC 2 i D3, ali više u svrhu marketinga za nadolazeći MMO. Mislim zdrava logika - MMO prodaje kutiju I dobivaš mjsečnu pretplatu, da ne spominjem kako se prodao u daleko večem broju nego sve druge Blizz igre. Nije baš da moraš biti genije da shvatiš da će Blizz uskoro najaviti MMO. Iako osobno mislim da će izbaciti prvo SC2, pa kratko nakon toga ( u Blizz vremenu - daklem min. 3 godine ) WSC. U međuvremenu će WOW dobiti 2. ekspanziju sa Arthasom u glavnoj ulozi. WoW krava još ima puno mlijeka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Exactly my point. Naravno da imaju u pripremi SoC i izbacit ce ga jednog dana, ali sumnjam da ce to objavit ovaj mjesec u Koreji. Bio bi mi to nekako cudan potez. Puno mi je logicnije da sad najave SC2, dignu malo hype oko SC svijeta, pa tek nakon toga najave MMO (na kojem su naravno do tad marljivo i u tisini vec radili odnosno vec sad rade vjerojatno). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
moram li reci da kada dodje sc2 kupujem preporucenu konfu i perem do iznemoglosti ![]()
![]() |
#8 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Ako se uzme u obzir da će objaviti na kojoj igri rade u Koreji, to će gotovo sigurno to biti SC2. Pogotovo ako se uzmu u obzir horde i horde SC fanova koje se tamo nalaze. Malo bi bilo glupo da ih razočaraju sa nekim MMO naslovom kojeg nitko tamo ne želi vidjeti. Zašto bi i Blizzard izbacio sad neki novi MMO da konkurira WoW, još će oni dobro iscijediti WoW.
![]() |
#9 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Po mojoj nekoj logici to bi trebo bit SC GHOST...njega najvljuju vec 100000000godina....tj SC PUCACINA ala Q3 ili UT ..samo tematika iz SCa Jel SC je svetinja..jedina igra u povjesti koja se nakon 10godina sta je izasla jos uvik iga i popularna je među gamerima samo tako...turniri novci itd itd Neirujem bas da se do zadnjeg trenutka nebi nista znalo jel je to jednostavno PRE VELIKA STVAR |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
e vidis, to bi bio daleko najbolji scenarij. Da najave SC2, ali i da ujedno objave kako nastavljaju radit na Ghostu. Ghost nikada nije sluzbeno canceliran, samo je "prekinut razvoj", sto bi znacila da mozda namjeravaju jednog dana zavrsit projekt. Inace nije bas svojstveno Blizzu da cancelira vec najavljene igre. Jedini takav slucaj kojeg se sjecam je, nikad prezaljeni, Warcraft Adventures. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Danas je na siteu Diablo II. Dakle sutra ce biti Warcraft III, prekosutra World of Warcraft, jucer je bio Starcraft, dan prije toga Diablo, prije toga Warcraft II, prvi je bio Warcraft I. U subotu ce nestati upitnik i pojavit ce se igra koju najavljuju. Eto, cisto da se ne zanosimo time da je to sto je jucer bio Starcraft highlightan na Blizz siteu ista znacilo. Iako ja jos uvijek vjerujem da ce to biti Starcraft igra, i to SC2, plus eventualna objava da nastavljaju radit na Ghostu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Pitam se samo kada ce Blizzard izbaciti pravi film na trziste. Hollywood je sigurno zainteresiran, a po popularnosti WoW-a, ocito bi i ekipa bila. Ja znam da bih ga prvi isao pogledati, naravno pod uvjetom da Blizzard nekim cudom odluci da ima resursa da ga oni razviju, a ne da prodaju prava za film Pixaru ili nekom trecem. Ali ako i prodaju, vjerojatno ce Blizzard i dalje nadgledati cijeli razvoj. Gledajuci njihove animacije, uvijek sam zelio vidjeti njihov punokrvni film, a sa popularnosti koju ima WoW to je samo pitanje vremena sada. I naravno tko ce ga radit. Odkud sad ovaj off topic? Pogledao sam intro za Black Temple ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Jaooo nadam se da je StarCraft 2, žudim za time već godinama ![]() Sjećam se još davnooo je bila kao procurila slika Zerglinga iz novog Starcrafta ali od tada manje više, ništa novo se nije saznalo. Držim fige da je StarCraft 2 ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
S obzirom na vec postojeci uvodni filmich iz Starcraft Ghosta, bilo bi shteta da su odustali od njega. Pak s druge strane da sad ponovo ispocetka idu raditi na SC2, hm, onda im je ScG bio waste of time na money... Moze biti jedino il ScG, il mix djelova iz ScG-a za SC2... A opet s druge strane navodno su napravili i Diablo 3, samo kaj celni ljudi nisu bili zadovoljni pa su poceli ispocetka. Kaj se pak D3-a tice, ekipica koja je radila orginali Diablo, sad radi na Hellgate London-u, kaj po meni D3 nema sanse naspram toga, tak da D3 nebi mogo uc u izbor.
![]() |
#18 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
SC2 bi dobro sjeo, pogotovo da ga recenzira Damir Đ. Rukavina ![]() Iako nikad nisam bio previše oduševljen Blizzardovim igrama (osim Diabla 1 kod kojeg su se lomili miševi, a ne koplja), SC2 bi mi bio najmanje zlo, kad pogledam "alternative" (W4, SCMMO, D3, DMMO...)
![]() |
#19 |
Premium
|
I am not informed! Where? what? koji svijet? ko ce glumit Thralla? ![]() Godina dana od kad su to najavili... hm... mozda ce sad najavit da je Starcraft film gotov? E to bi bio ROFL! Svi iscekuju neku ludu igru, a oni napravili filmek ![]() @Knez Tame: Ako najave SC2 to ne znaci da idu ponovno ispocetka radit igru, nego da je igra vec u nekoj ranoj alpha fazi i da sad jos slijedi koja godinica poliranja i dodavanja sadrzaja. @Mar: ...... Rukavina...... da....ovaj mislim... ne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
“Free software” is a matter of liberty, not price. To understand the concept, you should think of “free” as in “free speech,” not as in “free dinner.” Zadnje izmijenjeno od: Brown Acid. 17.05.2007. u 00:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
Kad su radili WoW, parallelno su i radili SCG, to je ono kaj definitivno znamo, + ak dodamo glasine o skoro zavrsenom D3, znaci istovremeno su radili na 3 igre, od koje su samo jednu plasirali na trziste, te zbog koje su odustali od daljnjeg razvoja jer su im ljudi trebali za WoW i njegve expanzije. Dakle imali su u kuci 2 nezavrsena projekta, nedovoljno ljudi da nastave s tim projektima, a jos manje da zapocnu s nekim trecim projektom... Opet, prema pricanjima D3 je zavrsio u nekom vanjskom studiju, jerbo blizardovci nijesu imali cajta se s njim pozabaviti, kaj opet moze znaciti, da sad kad je ta druga ekipa pozavrsila D3, sad oni preuzimaju. To su pak naravno sve glasine. Ono kaj imamo cvrsto je SCG, koji je kolko sam skuzil 2/3 gotov bio, a njegov killer bullet je bio to kaj su ga namjenili samo konzolama, big mistake, sad su valjda uvidjeli da konzole sucks i da PC games su i dalje zlatna koka, jer buducnost je upravo u MMO, a ne u konzolicama... Ostaje pitanje kaj ce s tom skoro napravljenom igrom, po meni ne isplati im se to bacat, radit inacicu za PC, hmm, neznam... ono zbog ceg ja ne vjerujem da je rijec o SC2, je to kaj nisu imali dovoljno ljudstva i vremena napraviti ga, dakle il mora biti vec neka za koju smo culi glasine, ili ce pozavrsiti ScG....
![]() |
![]() |
#22 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
BLIZZARD ENTERTAINMENT® AND LEGENDARY PICTURES TO PRODUCE LIVE-ACTION WARCRAFT® MOVIE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Ekspert iz sjene ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
err link ne dela? ![]() btw neznam kak bi mogo biti SC2, nisu imali ljudi za ostale projekte, a kamoli onda za ovaj jedan jos novi, jedino ak ce ga sad tek pocet radit, tj ak su u pocecima s igrom...
![]() |
#27 |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
Uaaaaaaaaa! Još jedan dan i onda.......... ![]()
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
|
Imali su oni ljudi za to radit, samo sto su vjerojatno radili u tisini. A ovo za Diablo 3 mi je potpuno nepoznato, da su ga radili, pa odustali... Iako bih ja najradje volio da najave MMO: Starcraft Ghost. Vec duuugo duuugo zelim jedan pravi MMO koji bi bio kombinacija rainbow six i thief igara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() BTW WTF is WWI-World Wide Invitational?? |
|
![]() |
![]() |