|
![]() |
#1 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Ovdje ste to najprije čuli :)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
takvi clanci su mi najzesci. Ako ispadne istina bit ce na sva zvona kako su prvi objavili i kako imaju odlicne dousnike. ako ispadne laz, bit ce "a slagali nas douscnici, sta mi mozemo" i pravit ce se da se clanak nikad nije dogodio. Mislim tak i ja mogu pisati vijesti kao npr : "nVidia je uocila da ce ih ATI samljeti sa svojim novim grafikanerima, pa su odlucili posuditi tehnologiju-dvije iz Area 51 i napravili kartice koju su (doslovce) svemirima daleko od najbrzih ATI-jevih. Imena su jos javna tajna, ali se zna da ce Alienware (iz ocitih marketinskih razloga) imati cast na jedno mjesecnu eksluzivu na najnovije nVidijine proizvode". Ako nije istina, krivi su moji dousnici iz Area 51 koji su mi rekli da su prije par dana vidjeli celnike nVidije u posjeti i iz toga izvukli zakljucke. A ako bude istina, pa Boze dragi, ja sam Car! Jel Blizzard stvarno toliko opicen da bude konkurencija sam sebi? Ocekuju li da ce njihovi vjerni fanovi igrati dva MMO-a? Misle li da jos ima ljudi koji ne igraju WoW, a koji bi htjeli igrati WoS? Hoce li WoS izaci tek za nekoliko godina, i planiraju li da ce WoW do tad propast, pa zele na vrijeme imat konja za trku? Od svih ovih razmisljanja, jedino mi zadnje nekako ima smisla, ali mi se svejedno kao preriskantan potez da bi si Blizz to priustio. Mogu napraviti Warcraft IV (s kojim bi imali problema oko price zbog WoW-a, ali bi uvijek mogli napraviti pricu koja bi bila aktualna u WoW-u u vrijeme izdavanja igre), Starcraft II (najrealnije da ce upravo njega najaviti, tj zbog toga sto ce biti u Koreji igra je skoro 100% Starcraft tematike), Diablo III (najavit ce ga, ali ne sada), Starcraft: Ghost (na zalost nece ga nastavit), Warcraft Adventures (e da imaju i malo romanticizma u dusi i da zaborave na puste dolare kojih imaju i previse, izbacili bi ovu, nikad prezaljenu avanturu, pogotovo sad kada je Warcraft svijet popularniji od stvarnog), neki totalno novi projekt (e to bih volio vidjet). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ljudi, ovo kaj se desilo (i dešava) s WoW-om je ko kad je izašla prva računalna igra. pa niste valjda mislili da ćete igrati samo to? ako imaju gotov proizvod pa neka ga izbace... ono... samo su podigli igre na višu razinu, a politika poslovanja može ostati u načelu ista... napraviš igru, ona dosadi ljudima, napraviš novu igru...
![]() |
#4 |
Premium
|
oko 3 milijuna aktivnih wow accounta (dakle cca 40ak milijuna eura mjesecno samo od pretplata) mi govore da igra nije dosadila publici, i dapace sa TBC-om je tek dobila novi zamah. Najaviti novi MMO nebi bas bilo pametno za Blizzard. Razvijati novi MMO, svakako i sigurno ce to krenuti radit uskoro, ako vec nisu. Imaju dovoljno vremena da razviju novi, ili barem najave novi posto ce WoW biti popularan jos godinu dana for sure, a i onda mu nece popularnost pasti preko noci. Pa navodno Ultima Online jos uvijek ima jednak broj pretplatnika kao i kad su krenuli, naravno sve su to neki novi klinci, pa se Blizz ne mora zurit sa novim MMO projektom. Ali isto tako imaju pune ruke posla oko odrzavanja WoW-a (za one koji ne znaju, novi sadrzaj u WoW dolazi cesto, i bez expansiona naravno), plus ovaj gejm koji ce sad najavit u Koreji (Starcraft 2 ili Starcraft: Ghost, a u najboljoj varijanti ce najavit SC2 i objavit da nastavljaju SC:Ghost). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#7 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Pa sad ... znam GRO ljudi koji su odustali od TBC-a jerbo je to samo jedan veliki patch, malo kaj toga se promijenilo u igri. Ako uzmeš u obzir da Blizzu za razvoj MMO-a, a i bilo koje druge igre u povijesti, treba 3-5 godina - ovo je sasvim logično. Isto tako je logično da neće odhebati zlatnu koku koja nosi dijamantna jaja - MMO žanr - da bi napravili SC2 RTS. Bilo je samo pitanje vremena kad će najaviti sljedeći MMO. Željezo se kuje dok je vruće, a WOW više nije vruć. Treba doliti malko ulja na vatru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Kada smo vec kod TBCa...ja sam bio prodao svoj acc jer mi se nikako nije svidio TBC,taj lvl design, dizajn itema, statse na itemima su tako poceli pucati bezveze. Prije ako imas item koji ti daje +20 na bilo sta je bilo ooodlicno a sada svaki item ima brdo statsa plus socketi. Sam svijet Azerotha je bio prekrasno napravljen, oni barensi su odlicni, super izgledaju, kao i winterspring i STV (ali tamo je konstantno genkanje) i još hrpa dijelova. dok je tbc dio nekako....nedefiniran. Ne mogu uprti prstom u nesto sto mi se ne svidja ali nekako ne djeluje kao cjelina. nije vise to to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Samo da odam pocast "novinarcicima" sa CVG-a i njihovom "Don't remember, you heard it first here" bullshitu! Sto se WoW-a tice, meni se TBC cini puno zabavniji iz jednostavnog razloga sto se svodi na farmanje 5 man instanci koje su meni oduvijek bile najbolji dio igre. Ne volim igrat solo, ali ne volim ni 40 man raidove, 5 man party je pravi tim (po meni bi bio 4, ali kad vec mozes zvati petog, iako ne zovemo uvijek, ovisi di idemo), moze se normalno komunicirati, mogu se postic dogovori, dok je 40, pa cak i 25 kaos u kojem trebas generale i pukovnike. Neki to vole (nitko ne voli bit samo vojnik) jer su na ego-tripu, ali to onda jos gore ispadne... Sve u svemu, 5 man rules, ali sve naravno dosadi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|