|
![]() |
#31 | |
In Shadows & Dust
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Pustite čovjeka da potroši pare ipak smo potrošačko društvo iako trenutno njegov izbor nema smisla jer kad frende ti kupiš neku karticu iz serije 9900 teško de će ti moć procesor tipa 4300 pogonit karticu ako ti 3800x2 sad nemože pogonit 8800. Tvoj izbor tvoje pare ali ipak sačekaj da izađe odgovor atija na 8800 pa onda kupi u komadu. A da ćeš sa ovim procesorom bit zadovoljan 3 godine čišto sumljam kao da sad kažeš da si okorjeli gejmer i da ti ja athlon 64 3000+ dostatan, iako je to odličan procesor sada ga više nemožeš uspoređivat sa mlađom braćom.
#34 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
#35 | |
In Shadows & Dust
|
Citiraj:
Kao prvo lik nije odgovorija sta ja pitam nego prica gluposti da bi me pribija itd... ako treba nekog opomeniti onda je to prije on nego ja. I da ste malo citali iz pocetka skuzili bi te da ja nebi ni kune potrosija,i jos mi ostane... |
|
![]() |
![]() |
#36 |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
baš malo čitam i stvarno mi nisi jasan... prvo bi htio klokat, pa bi rađe intel jer je "bolji", pa bi rađe da ti igrice rade bolje, pa bi onda kupio jak proc da traje tri godine, mislim ono - daj se odluči! i da - jedan smajl ![]()
#37 | |
In Shadows & Dust
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
|
ma ti ni sam ne znaš što želiš...tražiš ovdje savjete, a ne želiš ih čuti... Ljudi ti savjetuju da ne eksperimentiraš bez veze jer nećeš osjetiti razliku, ali ako ti je bitno da imaš intel pod svaku cjenu, napravi ono što si naumio. Čuo si ovdje savjete koji ti govore koje je ulaganje bolje, ako su ti igrice bitne, a ako nisu, napravi što želiš. Ok, možda ćeš reći da sam i ja budala što ti ovo pričam, ali pokušaj razmisliti još jednom i pročitati cijeli trade, a tek onda odluči što ti je bitno i što ćeš napraviti. Sretno |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|