|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Vidim da je u potpisu tebi S4 ova je u DS4 izvedbi. Vidim na prvi pogled da su na njoj solid kondezatori. http://forum.pcekspert.com/faq.php?f...snovna_pravila "Budući da još uvijek ima dosta modemaša ili korisnika sa slabijim ISDN/DSL paketima: Kod postanja slika koristite thumbnails" Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 07.05.2007. u 02:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
mige, slike u thumb... @ mislav_os Jesi probao sa Clockgenom, barem malo dalje u Windowsima? Time izbacuješ mogućnost da ploča ili proc ne mogu dalje, samo pazi na memoriju. Imaš možda opciju u BIOS-u CKE Power down mode, to ti je pod kod mene pod Advanced chipset meni (CTRL + F1). Probaj to na Enable staviti. Meni je malo pomoglo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja sam sa tim CKE-om dobio malo viši bootabilni HTT (nekih 10-tak Mhz), ali ono puno važnije nije mi bacao više nakon nekog normalnog OC-a onu poruku da mi je sve odjednom u Safe modu, a radilo je par restartova normalno. Nadam se da si pazio na HT link i njegov množitelj, da si disejblao sve one Spread spectrume, postavke memorije maknuo sa AUTO (i ostale postavke važne za OC postavio ma manual vrijednosti) |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
e pa tu je možda problem...HT množitelj je na 10x??? Postavke memorije također maknuo s AUTO...eo sad sam bio stavio u BIOS-u na 230FSB i s ClockGenom probao dic na 240,sistem se samo zamrznuo... ![]()
![]() |
#37 |
freak
|
Joj da,sorry ja sam se malo shebo...Ufff....Kad me zbunio sad itaj AWARD BIOS i Gigabytica....JOJ,ccc......Sorry Vuco..... Idem probat pa javim... EDIT: Ni to ne pomaže,izgleda da mu je 2300Mhz maximum...Hebo ja EE seriju...
![]() |
#38 |
freak
|
![]() |
#39 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja sam probao jučer kloknut (sad je sa 2.0 na 2.5) ali na 2.75 ghz se neće no bootat sistem, na 2.6 se boota ali se ruši, npr.3DMark i sl... HT link mi je bio oko 900, spread spectrumi svi disabled (bez toga ne ide) ali memoriju sam stavio na auto (latencije, frekvu sam ručno spustio na 533). CPU multiplier sam ostavio na x10, igrao se samo sa ht linkom. Koliko je bitno ako su latencije na auto? Da ih ručno stavim na 5-5-5 za početak? Čak sam i voltažu digao na 1.45V ali svejedno debilana...
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Si probao sa ovim: http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=105798 |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Sve ovisi ... meni je isto na auto i koristi DDR2 800 prema SPDu (valjda), CR2 sa djeliteljem 5 za DDR2. Kolko sam vidio najviše problema ima s djeliteljima jer ne radi uvijek sve po šabloni na svim pločama. Također, neke ploče fulaju CAS Latency tak da ni auto nije pravilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|