|
![]() |
#1 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Zupčaste slike
dakle, imam u fotošopu napravljen jedan logo (crno - bijeli) rezolucije 15000x10000....posejval sam ga u .psd formatu. zatim sam u InDesign-u pisal neki tekst i htio sam dodati taj logo pokraj tog teksta i ubacio sam pomoću File - Place taj .psd file...pošto je bio ogroman (treba mi za neke stvari takav ogroman) i smanjio ga da mi stane na papir odnosno kak je meni pasalo - sa 15000x10000 na oko 1500x1000...i sad je logo "nazubljen" (iako je totalno gladak u rezi 15000) - kako da ga jednostavno izgladim? ![]() btw. ovaj .psd fajl ne diram ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Probaj ga resizat u nekom programu(Irfanview)..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
znam, probal sam i JP(E)G, resizanje je pomoglo ali opet ih se ne mogu skroz riješiti (zuba) a opet su uočljivi...ima načina da se maknu potpuno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Logo bi trebao biti u vektorskom formatu. Onda ga možeš resize-at i za plakate i za posjetnice bez ikakve nazubljenosti. Adobe illustrator ili Corel su ti way to go. Možeš to postići i u Photoshopu sa eps formatom, ali onda moraš cijeli logo crtat sa specijalnim alatom. Uglanom, exsportiraj AI i u Illustratoru convertaj u vector. AI ekstenziju možeš importat i u Corel. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|