|
![]() |
#1 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Napajanje DO 500kn za malo jaču konfu
Eo pošto više i sam ne znam šta di i kako s novom konfom na kraju došlo napajanje......Al ja sad mogu dat za njega maximum 500kn,pa bih vas molio cijenjeni PC-ekspertovci( ![]() AMD Athlon64 X2 3800+ Gigabyte M57SLI-S4 2GB DDR2-800 Kingmax Gainward 8800GTS 320MB "Golden Sample" Maxtor 250GB SATA 2 DVDRW TSST jedan 800mm i jedan 120mm vent Ali da je dostupno u trgovinama u Osijeku.... Unaprijed hvala
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
dobar je onaj silverstone oko 500kuna u optimumu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Evo razmišljao sam,uzet ću si Chiefteca 550W u ve-milu...500kn je...Ima poštenih 3X12V,svaki daje 18A.....A što je malo glasnije,nije mi problem.... I šta kažete?? Da li će moći to "gurat" tu konfu bez problema??
![]() |
#7 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
A sad, mijenjaj avatar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Tvoju konfu bi i 350W ili 400W Fortron PNF pogonio tak da onaj Chief bude bez bada btw molim vas čitajte stare teme.... ne stoje tu bezveze ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Čitanjem foruma sam došao do zaključka da kupim Silverstone element 500w ali u Borgu ga nemaju i rekli da nazovemo zastupnika i pitamo kada će doći....Naravno nisam to napravio jer je smiješno i sad imam dvije opcije.... 640kn dati u Links za Seasonic 430w 518kn dati u HG-u Coolermaster 430w Prvi izbor mi je kvaliteta pa onda cijena.Jesu li to opravdani novci za SS-a,jer za te pare kupim još dva 120cm venta i ohladim kućište. Konfa je 754 venice 9700pro,raptor,drugi hdd,2 dvd-a,volan,modem,zvučna,printer(on isključi komp)i još par gluposti....Unutra je sad 400w fortron ![]() Ako imate još neki za preporučit do 600kn napišite i na kraju odaberite šta bi bilo najbolje.Znači tiho,jako(kao stabilno ne numerički pretjerano) i trajno(ali to zavisi o puno faktora). ![]() Dobar savjet i vozim... Lijepi pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
ček ček... za onu konfu ti lijepo odi u ADM i kupi Fortron 400W PNF i buš miran ![]() http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=3798 dođe te 300kn a više je neg dovoljan za tvoju konfu Samo provjeri dal je stvarno PNF serija, jer ako je THN onda nemoj uzet (takvog vjerojatno već imaš ![]() A ako već hoćeš dat te pare za PSU (600kn) onda si uzmi onaj Seasonic jer ako ti je važna kvaliteta S12 je way to go. U protivnom imaš u Linksu CoolerMaster 430W za 442kn (dosta jeftinije neg u HG-u)
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Tako je bravo ![]() Imam još dosta venta(tihih) pa ću uzet Cooler 430 u Linksu. I još par stvari ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |