|
![]() |
#301 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
humanoid carbon unit
Datum registracije: Aug 2004
|
ponovno ih uzet kad propadnu? whiskey tango foxtrot (hehe, malo previše gledanja The Unit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Sterilize Stupid People
Datum registracije: Oct 2005
|
Imao sam problema na Visti, i tako da sam morao instalirati XP, ali sam opet vratio vistu... Ali sada Home Premium i stavio patch i sada radi odlicno... Nije da igrica bas stvara ovisnost, ali moja ocjena je nekih 6/10... ali kako ide dalje ocjena raste ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Brijete,igra je full dobra..nakon Far Crya jedan dobar shooter konačno..a i smart shooter,nije baš run and gun,jer si pokojni za sekundu i pol ako ti je to taktika..zanimljiva je igra nema šta..meni se sviđa..brzo se učitava,ne trza,ne ruši se toliko..sve u svemu pravo osvježenje.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Premium
|
Igram igru od kada je izašla i mogu reći da mi je najbolja igra do sada, pogotovo sa realistic modom i igrati na veteran barem. Iako igram u dx8 modu (static lights) grafika i je uredu, jer igra je krcata detalja, tako napravljene levele još nicam vidio, a uvjek sam sanjao o takvom nečem. Ljudi iz zg znaju na kaj mislim ako su vidjeli na propalu tvornicu cementa, prema podsusedu, uvjek sam si zabrijaval kako bi to io heben level u igri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
eo ja zavrsil, ima vise krajeva... jedino mi je bezveze to, kej su mogli napravit jos onaj dio da dodjes do laba, to su fakat mogli jos napravit... sad cu poinstalirat patch, modove pa ondak opet udri ![]()
![]() |
#310 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja zavrsio igru sa onim krajem gdje zeli da Zona nestane. ![]() Al to je "krivi kraj", ima i "pravi" ako se nabavi onaj dekoder u Pripjatu koji sluzi za otvaranje vrata tajnog laboratorija. Nabavio sam si savegame od nekog lika koji ima sve do monolita + unutar laboratorija pa cu vidjet koji je to pravi kraj (postoje 2 prava kraja) Al sve mi se cini da cu igru igrati barem jos jedanput, prekratko je ovo, samo neka izdaju ekspanziju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
![]() |
#312 |
Premium
|
Ja sam zavrsil s prava 2 kraja, tj sejvo sam pa sam iso isprobavat kaj se desi kad odlucim jedno, a kaj drugo. kad odigrate jedan od pravih krajeva, onda cete znat sve, ko kaj i gdi, te zake je zona nastala itd...
![]() |
#313 |
Premium
|
Hm, sve ima puno vise smisla kad se probije u lab ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Banned
|
Mogu ja nešt pitat,jel te.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#317 | |
Sterilize Stupid People
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#318 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#319 |
Premium
|
Ja bacio par bombi na one inkubatore i nakon toga uslijedila animacija i izasao van... |
![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
humanoid carbon unit
Datum registracije: Aug 2004
|
igra je sve samo ne komercijalno sranje. iako grafički nije vrhunac (meni je ionak grafika zadnja rupa na svirali kad se uživim u igru, a stalker to omogućuje od prve minute). ono kaj mene oduševljava su modelirana oružja, i vidi se da su autori potrošili podosta vremena na to. barem kaj se tiče ruskog naoružanja. zapadne šminkersko oružje jedva da i pogledam, a kamoli da stisnem F na njih... jedina je šteta kaj nije igra barem malo teža, izazovnija. igram na veteran modu i nisam baš hepi. morat ću odigrati još i na jačem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
ja imam jedan jako veliki problem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#324 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Banned
|
Uspio maloprije..grunuo granatu na ove radijatore na sredini i fiju briju,animacija.. ![]() ![]() Sad moram ovima pobjeć..ima ih ko blata..usro sam se par puta,hodam fino,a gad mi ravno iza leđa.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Premium
|
hebovas, kak bi vi prezivili u real takvom svijetu??? pa ak kvravris, onda je logicno da upotri***is zavoj (bandgae) - onaj valjkasti crvenkasi item, da si zatvoris radnu, zaustavis krvarenje, a s helth packom se izljecis... Dakako igra je daleko od komercijale, jer do sad nit je ista slicno izaslo, a kamoli vise takvih shootera, dok su recimo CoD serijali komercijala zajedno s svim igrama o ww2, q4 je komercijala, D3 je komercijala, te su daleko neusporedivi s Stalkerom...
![]() |
#330 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|