Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.03.2007., 00:06   #1
ZMAJ
Premium

Datum registracije: Jan 2003
Abit/Asus/Epox am2

Opcenito prica se ugl. o DFI-u i Gigabyte-u... dok ove sto su prije bile najpopularnije kao da su negdje u sjeni...

Zanimaju me iskustva ljudi sa ovim pločama (npr. Abit KN9, Asus M2N-ovih ima puno... znam jedino da je deluxe mrcina, Epox 570 pro, MF4 itd...)

Kakve su OC mogucnosti (dokle ide HTT i na kojoj voltazi), kakvo je stanje sto se tice kompatibilnosti s memorijama. Jeste li zadovoljni BIOS-om?
...
ZMAJ je offline   Reply With Quote
Staro 22.03.2007., 09:41   #2
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Evo, ja imam doticnu asusicu (M2N-E) pa da ti malo pomognem. Moje impresije: maticna je stvarno super glede "normalne" upotrebe, mislim stabilna je, tiha je - pasivno hladenje, a i stvarno opako izgleda... Ali ako mislis overclock raditi ne bi ti ju preporucio i to iz vise razloga:
1. i osnovno je da nemam sanse da znas koliko ti je volti na procu, jer u biosu ti kaze jednu voltazu, asus probe (koji je by the way original asus program koji bi morao pokazivati voltazu identicnu u biosu) pokazuje neku sasvim drugu voltazu, a svi drugi programi za mjerenje voltaze pokazuju nesto sasvim trece, tako da bi osobno mirne duse zakljucio da nesto definitivno ne stima - sto bi se cisto laicki procitalo - mozes namjestiti jednu voltazu a zapravo je neka 100-ta i sprzis proc.
2. voltaza na ramu - samo jedna rijec - koma. Maticna nemoze isprditi preko 1.95V (vjerovao ili ne ), tako da o ram overclocku mozes zaboraviti

Eto toliko od mene...
Igorr je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 22.03.2007., 10:54   #3
ZMAJ
Premium

Datum registracije: Jan 2003
Baš me ta najvise i zanimala kod Asusa.
Dakle jedino M2N32 Deluxe/Pro valja za OC.

Bas debilno da za plocu od 900kn ima tak slave voltaze..
ZMAJ je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno