|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Verbatim ultra speed cd-rw frka ? !
Kako i naslov kaže, tako i je. Kupio ja rw-jku, ubacim u kantu, kad ono frka: ne očitava cd i gotovo, zašto ? Ni cd-dvd (Lg) ni cd-rw (teac 540), u čemu je frka ? U utra speedu, ili ? Ima li načina da se to "sredi" nekom zakrpom ? :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Jel misliš na medij? Jesi snimio podatke na njega, pa neće da ga prepozna, ili ga uopće ne prepoznaje? Ja sam nedavno uzeo jedan DVD-RW koji se odbija snimiti. Glanc novi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Da medij je novi, nisam ništa na njega snimio jer ga ne prepoznaje. Nemam pojma zašto, imam dva komada istih i ni s jednim nemogu ništa napraviti. Speed je 16x-20x, možda je u tome frka, ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Ultra Speed i High Speed RWi rade samo na uređajima koji podržavalju taj standard (Mislim da je High Speed 12X-16X , a Ultra 24-32X , sad za ove između ne znam)
![]() |
#6 |
Premium
|
Ok, sada znam... i dalje mi nije jasno dali ja mogu štogod "ubaciti" pa da to hvata, ili je lagana banana...glede 2 komada verbatinki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Jednu kupio u Varaždinu na korzu, dvije naručio iz autronica,sve su 16x-24x. Ni jedna ne radi... bokac, ma gdje bili |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|