Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 05.03.2007., 13:02   #31
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor SPLiFF Pregled postova
Ako je tako, onda uopce nemam moralnog opravdanja trazit novu garanciju

Iggy, jesi ikad dobio nanovo garanciju na taj nacin? Ili samo poznas zakone :P Ne znam stvarno koliko je onda moguce da to prodje, makar i nazivali DI...
Tu i je problem izmedju zdravorazumske logike (koje se drze i "veliki" proizvodjaci) i onog sto zakon nudi.

Ja osobno i jos dosta ljudi koje znam (a da se i na newsima naci istih primjera) jesmo dobili takvo sto, bez problema (ja, npr. za brusilicu u jednom vecem centru), ali moram priznati da ni meni nema previse smisla raditi na ovaj nacin. Zakon preopcenito gleda opremu, jako je nedefinirano sto je bitan dio opreme i slicno.
Staro 08.03.2007., 12:21   #32
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Puno spamate.

Vratimo se na problem.
Kakav je BIOSTAR sto se tice grafickih kartica? Izgleda da samo njihove kartice imaju. Dogovorena je 7900GS, + besplatno reklamiranje njihove firme.

Dakle bukvalno su mi ukrali 220KM i zato svima sa ovog foruma koji zive u BIH sada fino kazem NIPOSTO NE KUPUJTE U UNI-EXPERTU. To je ova firma. Govna su, idiot, retardi, stoka, marva, creepovi i ne znam kako jos sve da ih nazovem. Evo i dokaz da nisam prvi ni jedini kojem su pravili ista sranja.
Sve u svemu mene vise nece vidjeti u svoijm prodavnicama.

Ukoliko sam ovim postomm prekrsio neko od pravila ponasanja na ovom forumu slobodno ban.

Zadnje izmijenjeno od: Milentije. 08.03.2007. u 13:41.
Milentije je offline   Reply With Quote
Staro 08.03.2007., 12:49   #33
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Ma toti je sve isto što se tiče proizvođača, jedina razilika u većini slučajeva je naljepnica na cooleru.
Staro 08.03.2007., 16:37   #34
Ozy
Spužva Bob Skockani.. :XD
Moj komp

Ozy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor Milentije Pregled postova
Puno spamate.

Vratimo se na problem.
Kakav je BIOSTAR sto se tice grafickih kartica? Izgleda da samo njihove kartice imaju. Dogovorena je 7900GS, + besplatno reklamiranje njihove firme.

Dakle bukvalno su mi ukrali 220KM i zato svima sa ovog foruma koji zive u BIH sada fino kazem NIPOSTO NE KUPUJTE U UNI-EXPERTU. To je ova firma. Govna su, idiot, retardi, stoka, marva, creepovi i ne znam kako jos sve da ih nazovem. Evo i dokaz da nisam prvi ni jedini kojem su pravili ista sranja.
Sve u svemu mene vise nece vidjeti u svoijm prodavnicama.

Ukoliko sam ovim postomm prekrsio neko od pravila ponasanja na ovom forumu slobodno ban.
Vidi koja je memorija;možda će se malo slabije OC-at ali uglavnom dobra je to grafa...
Nego ti se ono zainatio,i na kraju uz 7900GS još popushio i besplatno reklamiranje njihove tvrtke...
Nemoj se ljutiti ali dobro si istjerao pravdu...
A hebiga,konachno ja sam ti odmah i rekao da će to biti tako;samo si mogao kartušu uzet odmah i bez reklamiranja đubar-firme...
No sve u svemu ajd da si to riješio;i opet si kako ja kažem s jedne strane gledišta - za iste novce došao na bolje tj. bar 50% bolju grafu...
Nego samo da pitam,kako ti riješiše garanciju...'el kompletna ili malo ili nimalo...?

Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5
XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz
Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB
Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD
Ozy je offline   Reply With Quote
Staro 08.03.2007., 16:44   #35
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

E garanciju su jednostavno morali dati poptuno novu (znaci opet 360 dana).

A ovo za tjeranje pravde. Hm, ipak su to posebna goveda i sa njima ne mozes komunicirati nicim drugim nego da ričeš ko june. Predugo je da bih sad prepricavao. Reklamairanje imaju od mene besplatno .
Staro 08.03.2007., 23:34   #36
SPLiFF
Premium
Moj komp

SPLiFF's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
ahahahah Ozy

hint: """"""reklamiranje"""""" <-- vidi kolko navodnika :P

@Milentije: sto se mene tice dobro si prosao - dobio si novu karticu, bolju od one prosle + imas novu garanciju (nadam se da ti nece trebat )
SPLiFF je offline   Reply With Quote
Staro 08.03.2007., 23:58   #37
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Citiraj:
Autor SPLiFF Pregled postova
ahahahah Ozy

hint: """"""reklamiranje"""""" <-- vidi kolko navodnika :P

@Milentije: sto se mene tice dobro si prosao - dobio si novu karticu, bolju od one prosle + imas novu garanciju (nadam se da ti nece trebat )
E u slucaju da zatreba, najbolje bi im bilo da ugase/zatvore firmu prije nego im dodjem sa karticom.

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na