|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
pohvala deckima iz Linksa!!! nabavili su fan adaptere od Sharkoona lijepe prozirno plavi plexi..za 60>80 i 80>120 mm fanove.. taman za napravit reda i poznjorat enermaxe od 120 mm na luknje od 8o....:clap: ..pa onda i cijene od 30-40 kuna i nisu tak strasne... ja kupijo ...sad slazem pa poslikam...bas bu liepe islo na bocnu plexi stranu da hlapari iznad proca.... ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Prigorec po defaultu
|
to je iz njihovog kataloga.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4 | |
|
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
a i puno je ljepse u zivo nego na slici...budem ga slikal sa strane kad ga zmontiram na bok chiefteca....onda se vidi da bas i nije tak jednostavno kak zgleda....uostalom pa trebaju i decki iz Linksa zaradit za crkavicu od place,ne??!! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
,a kocijasi i to pravi moraju biti dobro placeni.........zderonje znaju na kaj se odnosi....btw ,nije navek 16-17 koji put je i vise......... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
No, no kaj se hvališ k'o da samo ti delaš tak puno, meni je ovo već drugi vikend da delam od zore do sumraka. Nego pustimo mi to. Jel se ovi adapteri daju zmontirat na volcano 11 jer oni imaju ventilator 80x80 i bučan je ko mješalica za beton, a ja bi na njega stavil 120x120. Puno je tiši uz veći protok zraka, a adapter bi trebal anulirat mrtvu točku koju imaju svi ventilatori. ![]()
|
|
|
#8 | ||
|
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
sutra ti pokazem.....kad pofatamo ostatak pir..,ovaj ribica na krapini... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Moderator
|
Za pol vure sam kod tebe. Zgrij sarmu ili kakvo već zelje imaš. ![]()
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 | |
|
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. , Heavy Metal Thunder!Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Moderator
|
Fan adapter je odličan. Baš onakav kakvog sam si i zamišljal i anuliral bu veći dio mrtve točke. Usput samo da napomenem Mitzek nije imal sarme niti kiselog zelja, al' me je kak pravi gazda ponudil z sendvičima i žujom. ![]()
|
|
|
#13 |
|
Prigorec po defaultu
|
JEL TI GA ZNAAAAŠ......
kenjuckati,al nek ti bude...važno da ti se dopada kak i meni dotični fan adaptor bila je čaša pife i par grickalica,za gospoju AMD male sokeka i čokoladice...to kaj je ostalo iza mojih SVEŽDERA(juniora) a ja sam zakasnil jel sam šaraufal po kompu... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Moderator
|
Bar su nam se žene naklafrale dok smo mi trusili po ![]()
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|