|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
pitanje oko mreže
nisam mogao smisliti bolji naziv ![]() evo, sve je na slici, samo me zanima dal će to funkcionirati - tj. brine me ovaj crossover kabl - dal bi on također trebao biti patch? ay, brzo recite, jer neam tako dugačak patch kabl da zamjenim taj crossover, a treba mi za sutra sve biti spremno ![]() thx |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Za spajanje se555 i switcha nije potreban crossover kabel, dovoljan je i obični (straight) kabel (UTP cat. 5, cca. 2kn/m) kao i za spajanje svih drugih uređaja koje imaš na skici.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vjerojatno će raditi jer je nebitno hoćeš li switch i router spojiti straight ili crossover kabelom. Spoji pa ćeš vidjeti.
|
|
|
#5 |
|
Premium
|
oke thx, nadam se da će raditi.... taj crossover ću dobit tek sutra kad budu dosli svi na mini lan-party...a onda mi je malo kasno ići kupovat drugi kabl .ako ne bude tak radilo, morat ćemo jedan od kompova preko wlana spojit sa se555, al rađe bih ako mogu izbjeći wlan. ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Premium
|
oke, hvala svima ![]() |
|