|
![]() |
#31 | |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Napravi većeg robota od protivnika i zgazi ga...nadam se da griješim A za C&C,neznam sam se nadam da neće biti copy-paste s boljom grafikom ko većina "novih" igara... Ja bi novi nastavak Ground Controla ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Tank rush je, ali na zabavan način. Ako si ikad igra Total Annihilation onda se možeš sjetit da je bilo obrambenih struktura koje su uništavale horde neprijatelja (buzzsaw, vulcan) ali su trebale "ekrane" elektrana za održavanje. Sami kreatori TA su rekli da je to u biti utrka u naoružanju, kad postigneš određeni nivo (superjedinice) onda kreće pravo gaženje do smrti. U C&C je s druge strane bio zakon (prvim c&c-ovima) kako si lagano moga taktički sa svega nekoliko jedinica uništit bazu, resursi su bili vrlo rijetki (recimo za svega nekoliko tenkova/orki uz dobru obranu) i nije bilo onoliko superoružija kao u Generalsima (gdje su Ameri definitivno najjači).
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Demo izlazi slijedeci tjedan. Ocijena C&C-a od strane PCGamer magazina - 90% Dobro: Three Diverse sides; quick multiplayer action; best full-motion video cut scenes in years. Lose: Combat may be too frantic for some. Alien plot feels tacked on to the main story. Bottom: C&C 3 returns to the franchise's roots with great looking non stop RTS action. Hardverski zahtjevi: Minimum: P4 1.8GHz, 512MB RAM, 8GB HD space, DX9.0 64MB graphic card with 8X DVD ROM. Preporuceno: P4 2.4GHz, 1GB RAM, DX9.0c 128 MB video card. >>> ![]() ![]()
![]() |
#37 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Zadnje izmijenjeno od: veve. 24.02.2007. u 17:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Mislim da ako ocete igrat pravu strategiju di je bitno kako se napada i s kojim jedinicama onda je bolje TA/supreme commander a ako ocete arkadu i sl. onda c&c. ipak je to EA njihove igre su sve arkade. pogotov sto su im obicno rase ne izbalansirane sjetimo se generalsa i amera. dok supcom ipak iam balans i za svaki napad postoji obrana takodjer i obratno, za svaku obranu postoji ucinkovit napad.
![]() |
#41 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
nisi jedini ![]()
![]() |
#42 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Hehe, Ameri u Generalsima... Kao da se bori USA za 20 godina u budućnosti, a ostali su na tehnološkoj razini s početka hladnog rata. Definitivno SC za multiplayer, CnC je dobar za SP i nije onako "sterilan" kao SC, ali za balans, taktiku i mogućnosti definitvno SC.
![]() |
#43 |
[SW]'V^idO
Datum registracije: Dec 2006
|
Ma meni su Kinezi bili najbolji i najjači. S njima rasturam sve živo pa i Amere. Ako su vam u originalu ameri prejaki onda bi poludili da instalirate mod Contra 004 jer tamo sa jednim abramsom pokosiš cijelu protivničku bazu. Nego, neki .big editor u ruke i optimiziraš kako te je volja i kako ti najviše paše. Ako imaš volje dakako.
![]() |
#44 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
alooo, igra se ne zove tiberian wars nego tiberium wars čim demo izađe, iste sekunde ga skidam. razmišljam si i da kupim igru u preorderu, pa ju downloadam čim izađe. hebeno nemrem dočekat da to izađe.
![]() |
#46 |
woot!!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Citajuci ovo pocinjem vjerovati da smo mi gameri generalno najvece naivcine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
woot!!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |