|
![]() |
#91 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
frend mi baš danas veli kak mu neki frend nudi shocker za 150kn. uzet će ga ženi. pa reko ja nek uzme i mojoj jedan, nije neka lova. dobit ću ga za koji dan pa ak ima dobrovoljaca možemo napravit i neki review. uvjet - zdravstveno osiguranje. ![]()
![]() |
#92 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
da tak je mene napalo 10 njih, ali ja sam bam tres,,da vidiš kak su pali..a svi neke mrge..i još sam ih natjerao da plaču ko curice..hehewalker Žao mi je trpi ali to su nedostaci velikih gradova.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Mene su jednom pitali ovako: Imas 5 kn? Nemam imam 2 Daj onda 2 pa nam 3 ostanes dužan Nisam dao... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Guest
|
A shit happens, ***ga stari. Meni frendovi dobili batine jer jedan muca pa su ovi vikali vidi narkomana. budala je budala, a kad naletis onda si naletio. |
![]() |
![]() |
#96 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ima svakakvih ljudi u danasnje vrijeme... u jesen, bila subota i ko obicno, lagana pijanka, nista strasno, ono taman, i nasli neku metlu u grau i hodamo mi i ono zeabncija. i prolazimo pokraj glavnog kad neki likovi tamo sjede sastrane i odlazu sve sta su imali u rukama i tamo[odmah bilo malo sumnjivo] i pitaju oni imamo li sta para... ja sam nastavio dalje, frend reko: ne, jel vidis da metemo za sicu. likovi se samo zaletili na nas... sta god da smo im rekli bilo bi isto vjerojatno...bilo ih je 2-3 puta vise od nas, negdje oko 12-13. frend je dobio martom u glavu, ja sam imao malo skrsenu usnicu, al najveca nepoznanica mi je kako sam ja nakon toga kad sam se izvuko od njih imao majcu digih rukava na sebi, a majcu kratkih koja je bila ispod, ostala je tamo na mjestu dogadjaja :S tko zna sta bi bilo da smo bili trijezni ![]() imao sam tako par situacija kad te bitaju neki sumnjivi likovi i to, ja se samo pravim da ih ne cujem i bez da se uopce obazrem odem dalje ko da nista nije bilo. {samo tada treba osluskivat trce li za tobom da ne bi bilo s ledja} ps. Ghandi je car ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Nisam bio nasreću nikada opljačkan, ali evo jednog mog iskustva o prepadu: To je bilo tamo negdje 1999-2000g ono kad se Rijeka borila za naslov prvaka u nogometu. I jedan prijatelj dobio 4 karte za centralnu tribinu i tako nas četvorica krenusmo na utakmicu na kantridi Rijeka-Hajduk, kao biti će dobra utakmica. Ja osobno ni nevolim nogomet a prije toga nisam bio 7-8 godina na utakmici, nego ono čisto radi društva i za***ancije. I kako sam prije stanovao na kantridi poznam dobro sve uličice i krenemo mi prečicom da izbjegnemo gužvu. I mi tako ćakulamo i idemo prema stadionu, kad zaskočne nas i opkole dvadesetorica pripadnika Armade. Zašto pitate se? Odmah mi je sve bilo jasno... mi smo prilazili istočnom dijelu stadiona gdje obično sjede navijači Hajduka i samim tim našim prilazom prema istočnom dijelu stadiona u očima armade postali smo ni manje ni više nego Torcida iz Rijeke. Nema tu da si ti običan gledatelj koji lijepo toplo popodne želi pogledati utakmicu. Ili si naš ili si njihov. I tako nas četiri i pred nas stane jedan tip od 2metra i 120kg (vođa čopora), a iza njega 19 mulaca (mladi vučići) i počnu oni nama psovati mater hajdučku, dalmatinsku, tovarsku.... i što ti ja znam ne. Da stvar bude bolja jedan od nas četvorice je imao armadin šal oko vrata, ali je to protumačeno kao sredstvo prikrivanja ??? I kažu oni da nek se izjasnimo za koga smo. Mi mrtvi hladni kažemo tipu da smo iz Rijeke i da se nemamo što izjašnjavati, te da idemo na miru pogledati utakmicu. E sad tip bi pregledavo naše osobne karte da se uvjeri da smo riječani po prebialištu i po prezimenu jer da govorimo tovarskim naglaskom. E sad je već bilo napeto jer smo mu rekli da će morati doći sam i pogledati nam u osobne, varijente su bile spremne raznorazne, ilio nabiti tog najvećeg tipa ili pobjeći što bi bilo teško jer su ovi ipak bili puno mlađi od nas. Ukratko, propustili su nas da prođemo jer torcida nebi znala ove uličice kojima smo se mi koristili ?!?! Uglavnom nikad pokazivati strah i nastojati svakako izbjeći fajt. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Ja cigu nebi mlatil jer obicno iduci dan/malo kasnije pozove nekog starijeg ili copor, citiram: "pozvacu ti sabana da ti pocepa nogicu...". Da je jedan, to je ajde de, al kad ih dofura bracu ovu i onu i bratice (a znamo kolke su im obitelji)... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Guest
|
A ti dodjes sa 40 godisnjacima iz kvarta koji bi ih zapalili na lomaci, a vecina ima nekih relikvija iz rata jos. Kod mene nije bilo cigana, a onih kaj su bili su bili tihi, neki se cak probali skolovati... Imaju oni velike familije, ali tu sam postal i ostal Trnjan! |
![]() |
![]() |
#100 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
To ti se i mom burazu dogodilo,15g mali ima..bio sa ekipom u gradu,chillao,prišli su im jedno 10 cigana,zbilja mali kaže ni od kud..baš ono, scena iz krim filma..iz sjene..i šta ćeš di ćeš..njih 10,a burazova 2 frenda bila još..satrali bi ih.. Cigani su ti to,banda neka čujem da se formirala..ne znam sam šta da kažem, da će meni nekakvi Hamdije glumit šerife po gradu..damn man..ja čekam da meni priđu..buraz je spušio k750i novi nofcati..ali ***i ga,nije dobio ni šamar..izvukli su se svi jer je on dao mob... A ovo za klub 100..može,im in..188cm 105kg...lets roll..: hitthewa ![]() Žao mi je trpi da ti se to dogodilo,kao i mojem burazu..ali ne možeš protiv toga nikako..jedino predati šta imaš,inače bi te ugazili plus sve ti uzeli.. Maloljetni su kako kaže buraz..muvaju se okolo po tram,klošare se,parkovi ovo ono..glume očito uspješno nekakvu bandu bandicu... Osobno nikad ne bi iz čista mira išao lemati nekoga..ali ovo..ma znaš šta..cant wait...ko šta kaže Duke Nukem..lets rock..: giljotin |
![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
lepi
|
Ajde ajde sad ste svi odjdenom šerifi. dobro jos vi tankeri sa 100+ vas niko nece ni za vrijeme pitat , al mi normalni.. treba iskusit to da tu dodju tri klipana na tebe samog ili recimo petoricna na vas dvojicu i prislone ti nož na ruku . tak je meni bilo (ovaj prvi slucaj) tom trenu adrenalin se dize za neznam kolko stotina posto , ne samo da ne razmisljas vise razumno nego ti je prvo na pameti kak da izades neozlijeden, bar meni. Zadnje izmijenjeno od: Hrvoje xyz. 05.02.2007. u 20:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Ne znači. Matematika i najveće sredi. Ja i još dva frenda nayebali u Opatiji pred koju godinu. Bilo je fer, 9 na 3 i još su imali palice. Dobro sam i prošao, samo 6 šavova na arkadi. BTW imao sam u to vrijeme nabildane 92 kile, sad sam na 115, ali debelih 115. A što se bježanja tiče, NIKAD i NIKOME se ne mičem s puta. Nisam u životu frku izazvao ni tražio, i nemam što bježat od ikog. Štoviše, praksa pokazala da ako uzmičeš samo još narajcaš napadače jer znaju da si se usro.
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
ja okolo hodam tak obucen da ono lik zica pare sve i onda prolazim ja i veli Kaj je buraz - jer ide ? i jos stanem i velim pa ne bas , a on kao bit ce bolje , cuvaj se ... a nikad covjeka vidio , ocito odjelo cini covjeka . ( ne nisam bio u uniformi nego u otrcanoj trenirci i majci sa kapuljacom ) . a ove fore imas 5kn , ili imas maramicu - pa trebat ce ti ... treba uvijek paziti . |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Istina. Prije 6-7 godina, u Rijeci, idem na bankomat (preko puta i malo dalje od Hambija, u prolazu). Izvlačim iz uređaja nekih 100-tinjak kuna, kad prilazi cigo, star oko 35 g., na baš visok, ali teži od mene nekih 25 kg: "Ajde, daj deset kuna" "Ne mogu" (bankomat ionako ne daje manje od 50) "Ajde, daj onda pet" "Ne mogu" "Onda ću ti uzeti sve" Zatim je blejio neko vrijeme u mene, a onda se samo odšetao. Istina, na Pehlinu baš i ne bi bio ovako "hrabar". |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
bed luck stari. kao sto rekose decki suzavac u dzep i vjeruj mi poslje takvoga tretmana nece se pomaknuti jedno sigurno 2 sata ![]()
![]() |
#106 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
danas sam pricao s frendom kojem su u teretani ukrali mobitel. prijavio je na policiju, dao im je IMEI, nakon mjesec dana kad je mobitel prvi put upaljen nasli su ga istog trenutka, nazvali ga i dobio je mobitel... |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Da, samo što ekipa ne zapisuje IMEI. To je valjda prvo što sam napravio nakon što sam kupio mobitel. Nikada neznaš kada može pomoći ^^
![]() |
#108 |
Guest
|
jihuzgtf Zadnje izmijenjeno od: trpi. 06.01.2009. u 00:50. |
![]() |
![]() |
#109 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
lepi
|
na kutiji uvijek pise IMEI da .. i na prospektima verovatno. samo djeco draga , IMEI se moze promjenit. neznam kak na drugim mobitelima , al konkretno na svojoj motoroli e550 (dakle cijela v300/500/525/600/620) seriji znam kak .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Prečupavi mod
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Opljačkan - jednom, nakon kaj su me prebili ko vola u kupusu ... Pobrao batina - gro puta. Ekipa zaključila da imam facu koja izaziva šake ![]() ![]() Istini za volju - minimalno su me lemala troica, a u tom slučaju okinem jedan udarac i nakon toga knock down, pa cipelarka. Kod zadnje šorice su mi drpili zlani lančić - pa je lik završio na sudu, nakon 10-ak godina brijem da je došla zastara. Sudac je naravno bio nebrušeni briljant: Dakle vi ste išli u školu sa optuženikom ( u školu ide preko 1k klinaca dnevno ) i nikada ga niste upoznali ( lik je mlađi ) . To mi je vrlo sumnjivo ! - Sudac je car ! Nisam nikada nekoga nalemal ( OK - bilo je jednom 1vs1, ali on je bil manji pa se ne računa ... ) i nemam potrebu, ad su mene osim ponosa najviše su mi stradala rebra i noge ( kad cipelare fetus položaj i pazi glavu ![]() Danas me nitko ne dira - 95 Kg žive vage i skoro 3 kvrge godina, ali dok sam bio klinac eee .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Spužva Bob Skockani.. :XD
|
Eeeeeee,al tako se uči,to je stara škola... ![]() Nego ovo za sudiju moram reći looooooooooooool! Pa stvarno je car ipo... ![]() Pa ja sam sad 05-og bio isto,ali meni bila sutkinja...i ono,šprehe ubij konja lopatom,ali nećemo sad o tome da ne oftopiciram previše...
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Banned
|
Pitanje,pošto su mom burazu tako drpili mobs..ako prijavim riji nestanak..konkretno u stross trg3 tako su mi rekli...nemam pojma,u ZG..i dam im IMEI..našao sam ga na kutiji..koje su šanse da ga oni lociraju ako je mob upaljen ponovo,sigurno je..ili je dekodiran na sve mreže...originalno je bio u T-mobileu..radi se o k750i.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#117 |
Banned
|
Tnx..mali već odustao,vratio se na c60 Siemens ciglu..pa sam ga mislio iznenaditi,imam full opremu,na kutiji je IMEI,garancija ide,sve..pa mi je šteta samo tako se pomiriti da ga je popušio..tj. ajde..istina,na prepad..ukrali su mu ga..kao i trpiju.. Mislim da ću to kroz ovaj tjedan riješiti..znači polizei ,oni valjda zovu T-mobile radi provjere..i šibaj..racija..kako kaže Borat...nice,I like..: flyingey ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#119 |
Guest