Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.01.2007., 20:12   #721
Cataphract
Premium
Moj komp

Cataphract's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Nije bitan prvi level survivora kada ti lik dođe na lvl 20, već onaj (3). 1.337.xxx expa bez umiranja.
Cataphract je offline   Reply With Quote
Staro 08.01.2007., 20:30   #722
noda
teh masta
Moj komp

noda's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Ja imam Indomitable survivor (r2) na paragonkici i nije bio bed doći do njega, ali do r3.. no way
noda je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2007., 08:38   #723
Cataphract
Premium
Moj komp

Cataphract's Avatar

Je, lako ti je s paragonom stajat iza i koplje bacakat. Ja sam se s***ao kada sam išao capati Avatar of Balthazar. Pazio sam, ali me boss skužio da sam mu na monku i nakatal me u manje od sekunde. Val je išao s infjuzerom, ali nije me uspio spasiti. Mogao sam ja stajati iza i čekati da ga ubiju, ali to mi je bezveze. Ispizdim kada u PUGu vidim da mi dervish stoji 2 aggro bubblea iza svih nas jer ide po survivora. I onda dobije master reward na kraju. Takvo ponašanje mi je kretensko.
Staro 12.01.2007., 12:17   #724
Guly
Krasan Momak

Guly's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Otprilike na početku ovog ljeta mislim počet igrati guild wars, zanima me:
1. Igra nema pretplatu?
2. Di mogu kupiti najnoviju verziju igre?
3. Koliko košta igra?
4. Kako biste nekom ukratko objasnili (ili na dugo) sta je guild wars i koja je razlika od wow, silkroad ili nekog drugog mmorpg?
5. Dali bi se trebao nocu budit da igram gw (kao recimo ogame ili wow), to jest, dali je ona vezana za vrijeme dana (ako me razumijete sta zelim pitat)?
6. Koliko bi trosila adsl prometa za prosječnog, malo "jačeg" igrača?

Zadnje izmijenjeno od: Guly. 12.01.2007. u 12:34.
Guly je offline   Reply With Quote
Staro 12.01.2007., 13:39   #725
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
1. tako je.
2. najnoviju? Nightfall mislis? U svakom boljem pc shopu, imas ovdje npr .. http://www.crovortex.com/ald-zg.php?op=popis
3. pise sve
4. long story, procitaj neki review (recenzija) na netu, npr -> http://www.gamespot.com/pc/rpg/guildwars/review.html
5. ne, igra je napravljena da je playable i za onog frika koji 24/7 se ne mice od monitora a i za onog ko stigne 2h zaigrati na tjedan.. tak da, isto tak ne ovisi o vremenu u danu. Nije ni slicno kao ogame.
6. U pocetku dok poskidas updateove i nove sadrzaje ce ti potrositi malo vishe ali kasnije i ne troši baš ..sad nemogu ti dati konkretan broj jer sam na flatu vec neko vrijeme pa ne gledam baš to.
Staro 14.01.2007., 23:00   #726
LuXor
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2004
Malo da pofalim Acid Overlordse [ACID], danas dobili r52 gild, i jos dva cca r200 gilda. Nisu nam nist mogli, nabili im gadan DP na pocetku, drzali flag stand (imali smo skoro konstantan morale boost), i jos zavrsili na observeu. Life is najs. Sam da tak nastavimo i eto nas u TOP50

LuXor je offline   Reply With Quote
Staro 15.01.2007., 14:06   #727
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

W00t svaka cast
joj .. ja nikako da pohvatam te nove skillove da i ja krenem 'ownati' ko prije
inace, mrzim u igri bit online, nikako na miru prijeci nijedan kvest, stalno zovu od svakud treba nam infjuzer e os pomoc kvest e imas par ingotts-a, mislim nije mi bed pomoc prijatelju (npr luxoru) al kad me zovu 10 njih uf
Staro 15.01.2007., 23:07   #728
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Evo par slikica
...

Igrom slucaja dobih green item sa 7 hencheva u party-u vec drugi put, prvi je bio kad sam iso pomoc frendu u sorrows furnance cappirat eviscerate .. neznamo ni di je boss i tak mi ulazimo hodamo tamo vamo kad gle evo bossa ubijemo ga, on capira evis a meni droppa green item : lol2 : nije bas neki green no posluzit ce
...
Staro 15.01.2007., 23:22   #729
LuXor
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2004
Evo da se jos malo pofalim, Acid Overlords [ACID], danas smo opet ownali. Opet jedan cca r50 i dva cca r200. Bile su teske fajte, jer dvije od tri smo dobili tek kod Victory or deatha... primjetio sam da sve vise guildova fura dual "Incoming!" u vidu secondary professiona (recimo Me/P ili E/P)...

LuXor je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2007., 09:18   #730
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor SniperWolf Pregled postova
Evo par slikica
...

Igrom slucaja dobih green item sa 7 hencheva u party-u vec drugi put, prvi je bio kad sam iso pomoc frendu u sorrows furnance cappirat eviscerate .. neznamo ni di je boss i tak mi ulazimo hodamo tamo vamo kad gle evo bossa ubijemo ga, on capira evis a meni droppa green item : lol2 : nije bas neki green no posluzit ce
...
JA isto samo par puta uspio dobit par zelenih sa herojima i henchevima
BTW Sniper ako ti treba pomoc u nf javi, ja sam uvijek za pomaganje na questovima , missijama

Poceo sa sada radit na tituli protector of elona, ali vec vidim jednda misija ce mi zagorcat zivot,arGG,(Jennur's Horde) jel tko rijesio bunus na ovoj ?
Gemmy je offline   Reply With Quote
Staro 17.01.2007., 08:26   #731
Cataphract
Premium
Moj komp

Cataphract's Avatar

Jennur's Horde bonus? Stvar je samo u tajmingu, a master reward uopće nije teško dobiti. Pod uvjetom da znaju što i kako - dva igrača s herojima to riješe bez većih problema. Da se čak i s PUGom ako ih se istrenira da te slušaju. Ako će vam trebati pomoć, vičite na Antigone Amidala - monkica mi je i protector i gmc elone, ali imam par likova kojima treba master na toj misiji.

A kada već lijepite screenove, evo screen moje warriorice kojoj sam jučer kupio Vabbi armor i opremu.

Za kraj, evo screenshot monkice. U međuvremenu sam joj kupio Dunshek's Purifier za 20/20 Healing i od frenda dobio Blessed Chalice kojega sam pimpao na +45 health/+5 armor while enchanted. Mogu vam reći da je stvar totalni mrak i da izdržavam više damagea nego prije.

Zadnje izmijenjeno od: Cataphract. 17.01.2007. u 08:40.
Staro 17.01.2007., 12:14   #732
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Evo i mog Sunspear elite armora , da se i ja pohvalim xD

Staro 17.01.2007., 13:04   #733
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Nice, vidim ni sasuke vise nema onaj gej armor koji se dobije s njim
Staro 17.01.2007., 14:01   #734
Cataphract
Premium
Moj komp

Cataphract's Avatar

Citiraj:
Autor Gemmy Pregled postova
Evo i mog Sunspear elite armora , da se i ja pohvalim xD

Jako lijepo. I ja sam svojoj eleici ubo elite sunspear armor, no veselje oko novog armora mi je pokvario bug na Dragon Maski. Naime, kada sam si je bojao da mi bude u boji armora, pojavila se nekakva antena koja se nikako nije dala maknuti. Čak su je imale i nove craftane maske iako njih nisam bojao. Link na guru thread.

Q__Q
Staro 17.01.2007., 16:50   #735
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

LOLž
koji bug..
meni je sve ok :confused: ali ja nemam ele-a.
jedino mi je bas zao sto nisam pokupio onu snjegovic masku za wintersday 2006 :|
Staro 18.01.2007., 11:12   #736
trpi
Guest

ste vidli priča se neš o novom nastavku, utopia
  Reply With Quote
Staro 21.01.2007., 02:39   #737
trpi
Guest

očito jeste

nego... kupio ja od markosa factions. i nemože se spojiti sa prohpeciesom, aktiviran account... i kazali meni ljudi na pc playu da pošaljem mail nc softu objasnim kao krivo sam stiso create new account umjesto add new i tako i poslo im ja ovo, recite jel uvjerljivo i skuživo: roller :

hi. first of all, i hope you will understand me. i am goran, from croatia. here's my problem.
i finished prophecies and i bought factions colectors edtition. i wanted to connect(i think thats the right word) prophecies and factions but i didnt know how to do that and i created a new account. then i realize that i cant travel between prophecies and factions, and i asked on forum and guys told me that i was must add new key, not create new account.... and i tryed again to add new key and game say that key is in use, visit suport site if problem persist... so can you help me, can you somehow delete this key and give me new one or somehow enable that i can conect prophecies and factions... here's the key of my factions that i cant conect with prophecies: xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx
please, help me, if you need account name and/or password or prophecies key, tell me i will give it to you just please that i can conect factions with prophecies....
tnx.

i aj ak mi omoguće spajanje...kaj da budem? koji lik mislim... vako warior i ranger definitivno ne, ni primarno ni sekundarna me ne zanimaju....
za primary sam se odlučio elementalist čini mise ok i primary atribute mue ok... e sad kaj drugo, fakat neznam... zasad pikiram na necromancera il asasina....
  Reply With Quote
Staro 21.01.2007., 10:38   #738
Demon Hunter
Registered User

Datum registracije: Oct 2004
Mogao si dati nekome da ti malo prepravi pismo. Engleski ti baš i nije jača strana?
nhf
Demon Hunter je offline   Reply With Quote
Staro 21.01.2007., 12:03   #739
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Ides na i got a nju kij ..
nego, jel su odgovorili kaj?
Staro 21.01.2007., 12:42   #740
trpi
Guest

nope, sljedećeg radnog dana...
  Reply With Quote
Staro 21.01.2007., 12:58   #741
trpi
Guest

ooo da eo ipak odgovoriše: CoolRamb

no, da se sad nebi zaebo nek mi neko ko kuži sve objasni kaj traže...

Thank you for contacting the Guild Wars customer support team. We have received your request in regards to your separate Guild Wars game accounts.
In order to research your issue we would like you to reply back with the following information:

New game account ( corresponding email address) you created
The original game account (25 digits access key + corresponding email address) you intended to upgrade
What are the versions (Preorder/Standard/Collector) of those access keys?

i kako bi trebao složit odgovor... samo dajte nekak da ne skuže da sam kupio već korišteno, ako dam account propheciesa i factionsa ono različiti majlovi i šifre(trebam i šifre dat?) možda skuže....
  Reply With Quote
Staro 24.01.2007., 02:19   #742
trpi
Guest

baš ste mi od pomoći :/
no dobro ekipa sa pc playa mi pomogla i poslo ja i podali mi key i igram, ele monk sam uzo... samo koi k igro pol sata i došo do 8lv ono kvestovi odi do ovog 100m dalje klik na njega i da mi 4000exp:confused:
  Reply With Quote
Staro 24.01.2007., 03:31   #743
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Dobro da si to rijesio na kraju

Elemenatlisti su sami po sebi jaki,samo trpaj na fire i energy storage na pocetku,a kasnije se lako trebacis na neki dugi build
Secondary je meni dobar memer,tako da te nemogu prekidat dok sibas MS na njih
Staro 24.01.2007., 08:04   #744
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Ma factions je pre brz, i nije mi se bas svidio puno.. al je ok za odigrati..
malo mi je debilno pol mape 1 textura (za gradove), lvl20 sam u pol dana, sve one underground undercity mape su teske za snalaziti se, ma ima toga jos, al sam se tek ustao tak da ne mislim najbolje
da.. i ja sam cuo za utopia, navodno da ju radi factions team, bas me zanima kako ce ispasti ..
Staro 25.01.2007., 10:35   #745
Cataphract
Premium
Moj komp

Cataphract's Avatar

Citiraj:
Autor Gemmy Pregled postova
Dobro da si to rijesio na kraju

Elemenatlisti su sami po sebi jaki,samo trpaj na fire i energy storage na pocetku,a kasnije se lako trebacis na neki dugi build
Secondary je meni dobar memer,tako da te nemogu prekidat dok sibas MS na njih
Ele je daleko underpowered klasa. Niti jedan ele me može izbaciti toliki damage kao warrior koji samo lupa svojim oružjem. Za 15 energije dobiješ skill u čijem opisu piše da radi 106 damage, a napravi 60. Warrior bez imalo problema 100+ damagea napravi u pola sekunde. Užas, koma i katastrofa. Ele je morao biti alfa i omega damage outputa, ali ovako su za****c. Mislim nisu - uzmeš fire elea sa SF i Showerom pa da vidiš veselja. Moj Sousuke se Searing Flamesu veseli kao beba zvečki. Prelud je lik. Najgore u cijeloj priči s eleima je kaj većinu vremena "moram" igrati fire elea, a air mi je tako drag.
Staro 25.01.2007., 13:50   #746
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Ha ima istine u tome.
Kad igram ele-a u AB nemrem ni 2 sec prezivit, self heal im je koma.. ne radim bas puno dmg-a itd. Naj mi je klasa ranger, ono, spreman sam gotovo na sve, imam throw dirt za warove, imam whirling defense AKA 'hvataj maglu', interruptam (read the wind isto), degen (poision arrow), radim damage (marauder shot) marksman mi je na 16, vamp bow/ili lenght poision s tim mi je najveci gust klat likove
Staro 27.01.2007., 13:20   #747
trpi
Guest

iam dva pitanja.... vako jedan lik ima 55hp monka i ja osto bez riječi: suicide
mislim ono monk/necro i ono može ubit odjednom 11 onih hydri 22lv(sam) dok ja jednu sam i to ono jedva ostane mi neš sitno helta(warior/ranger).. njeg napadaju svih 11 i to sa onim fireballovima kaj te knocka down i tako a njemu niš helti onak smanje se za 1/3 i u roku 0.2 sek se vrate svi... nakon kaj završio sa klanjem hydri poslo mi ono my health and energy is xx.... i svi helti i energija puni!! koi k??
i sad kae taj 55hp monk zakaj je tak jak i jel teško za igrat i za kaj služi i tako: roller :

drugo... igram ko što rekoh ele monk i neam ni jedan skill za hilanje sebe?? volio bi neš ko wariorov healing signet... iam samo jedan al to nie niš-ono aura of restoration kaj me hila za 200% od potrebne energije za izvršeni skill... ak nema nijedan takav skill uzimam neš drugo, ranger/monka možda...

Zadnje izmijenjeno od: trpi. 27.01.2007. u 14:39.
  Reply With Quote
Staro 27.01.2007., 14:34   #748
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Ma ele je pusiona sto se tice self heal-a.
55 hp monk radi po tome sto kad imas max 55 healtha a prot spirit limitira dmg na 10% max healtha (njemu je to znaci 5 healtha) on isto tako ima i healing breeze (veliki regen) i zbog toga moze tolko tankati. + Essence bond + balthaz aura (daju 1 energ svaki put kad ga udari, ima skoro unlimited energ.)
Inace 55 je bio nerfan u NF updejtu, sad monstersi fleeaju od SoJ i SS .. ukratko pusiona, jos se nekako da sa SS al SoJ ne radi vise.. Meni je najveci gust farmat sa ritualistom (vangeful was khaonei, valjd se tako pise).
Staro 27.01.2007., 15:25   #749
trpi
Guest

da... čini se da pada druga profesija.... i je, ranger mise isto čini ok... kakvo je njihovo hilanje? ak je ok uzimam ranger/monk i ispočetka...
  Reply With Quote
Staro 27.01.2007., 15:44   #750
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Što ispočetka? Nemislis valjda killat lika
ranger ima jedan od najboljih self healova u igri (trollz unguent)nije enhanctment, ima odlican self heal i kosta samo 5 energ.. samo bed je kaj te mogu u te 3 sec kolko ti treba da ga aktiviras lako interruptati.

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na