|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Vista Instalacija problem
Nisam ziher jel ovaj topic igdje već postoji , ali eto ... Dakle trenutno koristim XP PRO sa SP2 i jučer dobijem VISTU final verziju i idem ju instalirati ... Napravim posebnu particiju na koju jel želim instalirati dotični OS i krene instalacija i dođe do 48% i onda javi da nemože pročitati podatke s medija ... e sada ne bi bio problem da se sa istog tog medija Vista nije instalirala na desetak računala ... Nakon toga idem drugim putem , dakle drito po restartanju izaberem da se boota sa DVD-a a ne sa HDD-a no uopće ne prepoznaje DVD kao bootabilni ... JEl netko imao sličnih problema i kako ih je riješio ...: hitthewa |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
imao i riješio direktnim bootanjem DVD-a ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
DVD provjereno radi s njega je već instalirana Vista desetak puta ... meni ga doma ne prepoznaje uopće kao bootabilni DVD ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ludjak
Datum registracije: Feb 2006
|
skini si negdje boot cd, ja primjerice imam Windows Millenium Boot CD koji mi omogucava Boot with cd rom support, i onda samo dir i setup.exe iz dosa. i to ti to. ni meni nije radio taj cd kao bootabilni, moro sam ga tako sredit. i teže se razocaro u Vistu i vratio nazad xp sa vista transformation packom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|