|
![]() |
#1 |
192.168.0.1
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() Naime radi se o wireless kartici za koju imam 2 drajvera (4.0 i 4.1). Kad reinstaliram windowse i instaliram 4.0 drajver i prijavim karticu, nema sanse da ga mogu promjenit (dati joj put do 4.1 drajvera) jer mi vindovs izbacuje onu poruku kako nemoze naci bolji drajver od ovog koji kartica trenutno koristi. Ista stvar se desava kad recimo reinstaliram masinu i karticu instaliram sa 4.1 drajverom i onda recimo hocu da updateujem drajver sa ovim 4.0 Kad Uninstaliram karticu i odem u c:\Windows\System32\Drivers i pobrisem drajver iz ovog foldera i restartujem masinu on opet odnekle iskopa drajver i instalira karticu, tako da nema sanse da dodjem do onog sceena kad windows nema drajver za karticu i kad ga trazi od mene ili sa neta. Daj ako mozete pomozite ako je neko imao slican problem nek mi kaze kako da biram izmedju drajvera, odnosno koji je nacin da se nasilno instalira drajver koji ja hocu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
ako je sefextracting pacag....probaj desni klik na drivere koje imas...odaberi extract to...extractaj drivere u folder te probaj apdejtat drivere iz tog foldera ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pa u Device Menageru odabereš update drivera na hardwareu kojem želiš, dakle ne automatski, kažeš mu da ne traži drivere nego da ćeš sam, daš mu putanju do drivera i to je to.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ako ne ide kako ti je Jelc reka ,ili ako je baš tako zaguljen forisraj ga sa Don't search. I will choose driver to install. Klikneš dalje (next), Have disk i nađeš drajver i nema di nego se prisilno instalirat! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
192.168.0.1
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
eh bas ovako i uradim i on mi izbaci onu poruku kao u fazonu windows vec ima drajver koji je bolji od ovog i samo izbaci onaj prozor sto dodje poslije, tj onaj prozor sto se u njemu nalaze 2 stavke 1.da li hocu da windows potrazi na netu drajver ....ili 2.da zavrsim s pokusajem updateovanja drajvera , kad izaberem ovo drugo on me baca na onaj prozor sto se prvi pojavljuje , eo ovaj.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pa jesi ga onda uspješno instalirao na taj način? Restartirao mašinu nakon instalacije? Ne bi trebao imat problema. KOje opce drajvere ti na kraju želiš instalirat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
znaci krenimo od ovog ekana kojeg si ti stavio odaberi "no not this time" NEXT "instal form a list of specifaj location" NEXT stavi kvacicu na "include this destination in shearch" klikni na browse...pronadi dirvere koje oces..selektiraj folder..i odaberi open ili ok ne znam sto tocno pise stisni next..i tada bi ti se trebali dignuti ti driveri koje ti oces ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Krivo, Hamm, ovako ide: Update Driver > No, not this time > Next > Install from a list or specific location (Advanced) > Next > Don't search. I will choose the driver to install > Next > Have Disk > Browse > nađeš i otvoriš inf datoteku drivera > OK > na listi označiš svoj hardver, ako treba > Next > Finish
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|