|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Enermax vs OCZ
Ovako uzimao bi sad neko napajanje oko 650 kn, max 700... Mislio sam na ova dva: 1:ENERMAX 400W, EL400AWT Liberty =>570 kn 2.OCZ 450W ModStream => 640 kn Nekako mi se čini bolji odabir ovaj Enermax. : goood : Da čujem vaša mišljenja, slobodno recite koje biste vi možda neko drugo napajanje uzeli u ovom rangu. Po mogučnosti modularno ![]() PS Oboje imaju garanciju po dve godine ![]() Negdje sam pročitao da OCZ cvrči, dezinformacija ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
da se ne ponvljam c/p sa Linksa kaj sam napiso ![]() Da OCZ ModStream hoće zacvrčat (kad se optereti) kao i Tagani te serije jer ipak su od istog proizvođaća Na tvom mjestu bi išao na Enermax iz više razloga 1. jeftiniji je 2. kvalitetniji je 3. jači je 4. ima bolje kablove (dulje i mekše) jedino kaj ne svijetli ko OCZ (ak ti je to nekaj na kaj gledaš) nemoj me krivo shvatit taj OCZ je dobro napajanje ali je onaj Ener bolji IMHO ja bi išao na Antec NeoHE 430W (ak ga nađeš raspoloživog) a ako ne mora bit modularno onda Silverstone Element 500W ili Seasonic S12 430W ako dođe sad u ovoj turi P.S. dal ti je važna razina buke?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Imao, imam i imat cu, naravno Enermax, preporuka ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |