|
![]() |
#723 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Je, lako ti je s paragonom stajat iza i koplje bacakat. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Krasan Momak
Datum registracije: Oct 2006
|
Otprilike na početku ovog ljeta mislim počet igrati guild wars, zanima me: 1. Igra nema pretplatu? 2. Di mogu kupiti najnoviju verziju igre? 3. Koliko košta igra? 4. Kako biste nekom ukratko objasnili (ili na dugo) sta je guild wars i koja je razlika od wow, silkroad ili nekog drugog mmorpg? 5. Dali bi se trebao nocu budit da igram gw (kao recimo ogame ili wow), to jest, dali je ona vezana za vrijeme dana (ako me razumijete sta zelim pitat)? 6. Koliko bi trosila adsl prometa za prosječnog, malo "jačeg" igrača? Zadnje izmijenjeno od: Guly. 12.01.2007. u 12:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
1. tako je. 2. najnoviju? Nightfall mislis? U svakom boljem pc shopu, imas ovdje npr .. http://www.crovortex.com/ald-zg.php?op=popis 3. pise sve ![]() 4. long story, procitaj neki review (recenzija) na netu, npr -> http://www.gamespot.com/pc/rpg/guildwars/review.html 5. ne, igra je napravljena da je playable i za onog frika koji 24/7 se ne mice od monitora a i za onog ko stigne 2h zaigrati na tjedan.. tak da, isto tak ne ovisi o vremenu u danu. Nije ni slicno kao ogame. 6. U pocetku dok poskidas updateove i nove sadrzaje ce ti potrositi malo vishe ali kasnije i ne troši baš ..sad nemogu ti dati konkretan broj jer sam na flatu vec neko vrijeme pa ne gledam baš to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Malo da pofalim Acid Overlordse [ACID], danas dobili r52 gild, i jos dva cca r200 gilda. Nisu nam nist mogli, nabili im gadan DP na pocetku, drzali flag stand (imali smo skoro konstantan morale boost), i jos zavrsili na observeu. Life is najs. Sam da tak nastavimo i eto nas u TOP50 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Premium
|
W00t svaka cast ![]() ![]() ![]() joj .. ja nikako da pohvatam te nove skillove da i ja krenem 'ownati' ko prije ![]() inace, mrzim u igri bit online, nikako na miru prijeci nijedan kvest, stalno zovu od svakud treba nam infjuzer e os pomoc kvest e imas par ingotts-a, mislim nije mi bed pomoc prijatelju (npr luxoru) al kad me zovu 10 njih uf ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Premium
|
Evo par slikica ![]() ... ![]() ![]() ![]() Igrom slucaja dobih green item sa 7 hencheva u party-u ![]() ![]() ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Evo da se jos malo pofalim, Acid Overlords [ACID], danas smo opet ownali. Opet jedan cca r50 i dva cca r200. Bile su teske fajte, jer dvije od tri smo dobili tek kod Victory or deatha... primjetio sam da sve vise guildova fura dual "Incoming!" u vidu secondary professiona (recimo Me/P ili E/P)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() BTW Sniper ako ti treba pomoc u nf javi, ja sam uvijek za pomaganje na questovima , missijama ![]() Poceo sa sada radit na tituli protector of elona, ali vec vidim jednda misija ce mi zagorcat zivot,arGG,(Jennur's Horde) jel tko rijesio bunus na ovoj ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#731 |
Premium
|
Jennur's Horde bonus? Stvar je samo u tajmingu, a master reward uopće nije teško dobiti. Pod uvjetom da znaju što i kako - dva igrača s herojima to riješe bez većih problema. Da se čak i s PUGom ako ih se istrenira da te slušaju. ![]() A kada već lijepite screenove, evo screen moje warriorice kojoj sam jučer kupio Vabbi armor i opremu. ![]() Za kraj, evo screenshot monkice. U međuvremenu sam joj kupio Dunshek's Purifier za 20/20 Healing i od frenda dobio Blessed Chalice kojega sam pimpao na +45 health/+5 armor while enchanted. Mogu vam reći da je stvar totalni mrak i da izdržavam više damagea nego prije. Zadnje izmijenjeno od: Cataphract. 17.01.2007. u 08:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Premium
|
Jako lijepo. I ja sam svojoj eleici ubo elite sunspear armor, no veselje oko novog armora mi je pokvario bug na Dragon Maski. Naime, kada sam si je bojao da mi bude u boji armora, pojavila se nekakva antena koja se nikako nije dala maknuti. Čak su je imale i nove craftane maske iako njih nisam bojao. Link na guru thread. Q__Q |
![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Guest
|
ste vidli priča se neš o novom nastavku, utopia |
![]() |
![]() |
#737 |
Guest
|
očito jeste ![]() nego... kupio ja od markosa factions. i nemože se spojiti sa prohpeciesom, aktiviran account... i kazali meni ljudi na pc playu da pošaljem mail nc softu objasnim kao krivo sam stiso create new account umjesto add new i tako i poslo im ja ovo, recite jel uvjerljivo i skuživo: roller : hi. first of all, i hope you will understand me. i am goran, from croatia. here's my problem. i finished prophecies and i bought factions colectors edtition. i wanted to connect(i think thats the right word) prophecies and factions but i didnt know how to do that and i created a new account. then i realize that i cant travel between prophecies and factions, and i asked on forum and guys told me that i was must add new key, not create new account.... and i tryed again to add new key and game say that key is in use, visit suport site if problem persist... so can you help me, can you somehow delete this key and give me new one or somehow enable that i can conect prophecies and factions... here's the key of my factions that i cant conect with prophecies: xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx please, help me, if you need account name and/or password or prophecies key, tell me i will give it to you just please that i can conect factions with prophecies.... tnx. i aj ak mi omoguće spajanje...kaj da budem? koji lik mislim... vako warior i ranger definitivno ne, ni primarno ni sekundarna me ne zanimaju.... za primary sam se odlučio elementalist čini mise ok i primary atribute mue ok... e sad kaj drugo, fakat neznam... zasad pikiram na necromancera il asasina.... |
![]() |
![]() |
#738 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Mogao si dati nekome da ti malo prepravi pismo. Engleski ti baš i nije jača strana? ![]() nhf ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
Guest
|
nope, sljedećeg radnog dana... |
![]() |
![]() |
#741 |
Guest
|
ooo da eo ipak odgovoriše: CoolRamb no, da se sad nebi zaebo nek mi neko ko kuži sve objasni kaj traže... Thank you for contacting the Guild Wars customer support team. We have received your request in regards to your separate Guild Wars game accounts. In order to research your issue we would like you to reply back with the following information: New game account ( corresponding email address) you created The original game account (25 digits access key + corresponding email address) you intended to upgrade What are the versions (Preorder/Standard/Collector) of those access keys? i kako bi trebao složit odgovor... samo dajte nekak da ne skuže da sam kupio već korišteno, ako dam account propheciesa i factionsa ono različiti majlovi i šifre(trebam i šifre dat?) možda skuže.... |
![]() |
![]() |
#742 |
Guest
|
baš ste mi od pomoći :/ no dobro ekipa sa pc playa mi pomogla i poslo ja i podali mi key i igram ![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Dobro da si to rijesio na kraju ![]() Elemenatlisti su sami po sebi jaki,samo trpaj na fire i energy storage na pocetku,a kasnije se lako trebacis na neki dugi build Secondary je meni dobar memer,tako da te nemogu prekidat dok sibas MS na njih ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Premium
|
Ma factions je pre brz, i nije mi se bas svidio puno.. al je ok za odigrati.. malo mi je debilno pol mape 1 textura (za gradove), lvl20 sam u pol dana, sve one underground undercity mape su teske za snalaziti se, ma ima toga jos, al sam se tek ustao tak da ne mislim najbolje ![]() da.. i ja sam cuo za utopia, navodno da ju radi factions team, bas me zanima kako ce ispasti .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#745 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Premium
|
Ha ima istine u tome. Kad igram ele-a u AB nemrem ni 2 sec prezivit, self heal im je koma.. ne radim bas puno dmg-a itd. Naj mi je klasa ranger, ono, spreman sam gotovo na sve, imam throw dirt za warove, imam whirling defense AKA 'hvataj maglu', interruptam (read the wind isto), degen (poision arrow), radim damage (marauder shot) marksman mi je na 16, vamp bow/ili lenght poision s tim mi je najveci gust klat likove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Guest
|
iam dva pitanja.... vako jedan lik ima 55hp monka i ja osto bez riječi: suicide mislim ono monk/necro i ono može ubit odjednom 11 onih hydri 22lv(sam) dok ja jednu sam i to ono jedva ostane mi neš sitno helta(warior/ranger).. njeg napadaju svih 11 i to sa onim fireballovima kaj te knocka down i tako a njemu niš helti onak smanje se za 1/3 i u roku 0.2 sek se vrate svi... nakon kaj završio sa klanjem hydri poslo mi ono my health and energy is xx.... i svi helti i energija puni!! koi k?? ![]() i sad kae taj 55hp monk zakaj je tak jak i jel teško za igrat i za kaj služi i tako: roller : drugo... igram ko što rekoh ele monk i neam ni jedan skill za hilanje sebe?? volio bi neš ko wariorov healing signet... iam samo jedan al to nie niš-ono aura of restoration kaj me hila za 200% od potrebne energije za izvršeni skill... ak nema nijedan takav skill uzimam neš drugo, ranger/monka možda... Zadnje izmijenjeno od: trpi. 27.01.2007. u 14:39. |
![]() |
![]() |
#748 |
Premium
|
Ma ele je pusiona sto se tice self heal-a. 55 hp monk radi po tome sto kad imas max 55 healtha a prot spirit limitira dmg na 10% max healtha (njemu je to znaci 5 healtha) on isto tako ima i healing breeze (veliki regen) i zbog toga moze tolko tankati. + Essence bond + balthaz aura (daju 1 energ svaki put kad ga udari, ima skoro unlimited energ.) Inace 55 je bio nerfan u NF updejtu, sad monstersi fleeaju od SoJ i SS .. ukratko pusiona, jos se nekako da sa SS al SoJ ne radi vise.. Meni je najveci gust farmat sa ritualistom (vangeful was khaonei, valjd se tako pise). |
![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Guest
|
da... čini se da pada druga profesija.... i je, ranger mise isto čini ok... kakvo je njihovo hilanje? ak je ok uzimam ranger/monk i ispočetka... |
![]() |
![]() |
#750 |
Premium
|
Što ispočetka? Nemislis valjda killat lika ![]() ranger ima jedan od najboljih self healova u igri (trollz unguent)nije enhanctment, ima odlican self heal i kosta samo 5 energ.. samo bed je kaj te mogu u te 3 sec kolko ti treba da ga aktiviras lako interruptati. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|