|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() zanima me kako mogu postaviti neku particiju kao primarnu. Stvorio sam 4 particije. Jednu (c ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
:confused: Pa sam oderedis prilikom instalacije reznih programa da ih stavi na drugu particiju, samo izaberes "custom" instal ili koji vec....Po difoltu ti svi idu na c:/Program files/xxxx
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
a još nešto. na c particiji mi se nalaze moji dokumenti. kako da ih premjestim na e particiju. probao sam al neće. možda zvučim glup ali ne znam.. dobra guza.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Desna tipka na My Documents. Move. Odaberi E particiju (upiši lokaciju/folder po želji) i potvrdi na kraju sa apply! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
napravio sam to i premjestilo se al nakon toga mi se windows nije htio učitati tj. moj korisnički račun (imam dva računa)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
kao što rekoh napravio sam to ali više nije htio učitati moj korisnički račun |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Kako neće? Lokacija My Documenta ti se premjestila? Šta ti kaže? KOja ti je lokacija My Documentsa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
da lokacije se premjestila sa c: na e: ali sam morao vratiti ponovno na c: jer mi se račun nije htio učitati. kad sam premještao prvo mi je dao par upozorenja da ako pemjestim možda neće radit neke stvari i tak te gluposto al ja to sve zanemario i to se lijepo premjestilo sa c: na e: ali kad sam restartao i ponovno učitao svoj račun samo se ekran zaplavio i tako još 7 puta zaredom. pa nek ja uživam u boji mora.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
A inače, četvrta particija za virtualnu memoriju ti isto nema smisla. Možeš odredit fiksnu veličinu za pagefile.sys i postavit je na d: ili e: particiju. Najbolje bi bilo kad bi imao drugi disk, ali...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|