|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
EAX u COD2!!!!
Daj mi pomozite stavio sam jucer Audigy4 u komp i nece mi cod2 prihvatit EAX3 nego samo onaj miles 2D positional! Daj mi recite jel treba kakav patch ili fora? COD je v1.3 a stavio sam za zvucnu najnovije drivere!
#2 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..kako nece prihvatiti,jel nemas mogucnost da izaberes EAX 3 ili ti vraca na 2d positional,jer ja sam najnormalnije igrao sa EAX 3 na audigy 4 kartici
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
music freak
|
..verovatno stvar drivera,ja sam imao instalirane "samo" drivere,znaci nikakve dodatne aplikacije od creativa,tako uvjek radim i nikad problema,znaci napravi unistall i onda stavi zadnje dirivere,ali samo drivere ...
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: Oct 2006
|
Ewo ja upravo probao i radi mi .. http://img171.imageshack.us/img171/9282/untitledjo4.jpg ....Probaj i reinstal igre! |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
ovak skuzio sam da mi directX ne prepoznake karticu kak treba,on napise da je to audigy 4 ali u everestu mi pokazuje da mi kartica ne podrzava eax,eax2,eax3 itd i u dxdiag na sound mi pusta zvukove i onda mi kaze da moja kartica ne podrzava hardware buffering?? E sad kako to rijesiti directx je 9.0c
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
music freak
|
..nes tu ne stima.tvoja kartica podrzava eax 3....probaj promjeniti pci slot na maticnoj,stavi zadnji dx9 znaci zadnji update pa vidi onda kako ce se ponasati
#13 |
music freak
|
..ne unistall vec update,ako imas neku noviju igru ona bi trebala sadrzavati novi dx9 prilikom instalacije,ili ako imas neki dvd od pc chipa,buga ili vidia potrazi tamo...
#14 |
Premium
|
ovak napravio sam sta si rekao i nista! instalirao sam 3dmark i u njegovim opcijama ono da vidim detalje isto mi je sve cudno,on prepoznaje da je to audigy al recimo max supported 3d hardware sounds: 0,hd audio:false! Neznam u cem je stvar al ona najnormalnije svira muziku al ocito nije nesto u redu tu! A ja nemrem skuzit sta! E da i promijenio sam pci slot!
#15 |
music freak
|
ovo je naziv drivera koje sam koristio: SBAX_WEBUP_LB_2_08_0004 jel imas ove instalirane ? edit : ...vidim da ih vise nema za download,probaj ove: http://www.softwarepatch.com/utilities/audigy4.html
LENOVO LEGION 5 Pro Gaming Laptop (AMD Ryzen 7 7745HX,RTX 4060,32gb DDR5,2tb SSD) Zadnje izmijenjeno od: joolka. 06.01.2007. u 03:17. |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
http://files.filefront.com/Sound_Bla...einfo.html/1/1 |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
joolka te sam drivere i imao i nije šljakalo! Neznam formatirao sam komp pa cu sad probat pa da vidimo! @zvonac jel tebi u everestu isto tak ko i meni ili tebi tam pise da podrzava eax1,2,3,4,5, advanced hd i to?
#18 |
Guest
|
Stavi ovaj dx update: http://www.shdon.com/files/D3DXDLLFebruary29.zip drivere imam s orginalnog cd-ea!! |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
Ovak brijem da sam uspio!!! Prvo sam formatirao komp jer je sav bio sje**n,instalirao windoze,stavio drivere za chipset,stavio sp2,i stavio directx neki iz osmog mjeseca ove godine koji sam skinuo sa neta! Zatim sam stavio ove drivere koje je joolka rekao jer sam njih imao jos od jucer jer sam ih skinuo posto su to najnoviji! I nakon svih resetiranja zavrtio dxdiag i u direct sound odjednom za razliku od jucer na testovima rade software-ski i hardware-ski bufferi dok je jucer govorio da mi zvucna ne podrzava hardwareske buffere! Što bi trebalo znacit da je sada sve 5 makar jos nisam cod instalirao i everest da vidim sta sad kaze! Nadam se da je to to! Javim kad stavim ove prog i cod! edit:: goood : : goood : everest uredno pokazuje da zvucna podrzava eax 1,2,3,4 i ispisao je sve buffere!!! rijeseno!!! samo nazalost nemrem iz svega ovoga zakljucit sta je iskljucivo bila greska,vjerojatno directX!! Uf pao mi kamen sa srca!! Ajd kad smo vec tu da pitam jel neko probao na audigy ili x-fi kartici napravit onaj kabel za front panel!! Ak ste vidli to!?
Zadnje izmijenjeno od: svaboxxl. 06.01.2007. u 17:25. |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
ili one na koje je joolka link dal? |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
si stavio onaj dx update kojeg sam priložio gore?najbolje riješenje ti bi bilo da izbrišeš creative drivere sa sa onim driver clenerom da znaš da nema u registriju niš....pa onda nanovo drivere friške..i onda opet igru..u mora šljakat!mora! |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
one kaj je joolka dao sbax-wbup2-lb-2-09-0016 al ja sam ih skinuo sa creative stranice! dobro ti kaze amd freak probaj stavit taj directx update i trebalo bi radit! meni evo sve radi i u cod-u! dobar je ovaj eax3!
#25 |
Premium
|
evo ja sam napokon i skuzio u cem je kod mene bio problem! U logitech web cameri kad nju instaliram odmah mi everest pokazuje da zvucna nema eax a kad uninstaliram software i driver od web-cama sve ko beba, sve sljaka! E kak cu sad njih dvoje ukomponirat e to neznam!
#26 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
1.kakva je razlika izmedu miles 2D i EAX3? 2.da li audigy SE podrzava EAX3? 3.koliko se navedena kartica grije? 4.se razlika izmedu ne bas dobre integrirane i audigy SE moze osjetit na creative hs-300 headsetu(kosta 110kn ![]() ajde please dajte odgovor na bar neko od pitanja, djelim reputacije ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
1.Eax3 je modernije "enkodiranje"(neznam kako da se bolje izrazim) zvuka...bolja kvaliteta..realnost...kod igara..5.1 sistema npr.. 2.da-support for EAX ADVANCED HD 3.0 3.malo....nije potreban hladnjak ![]() 4.Trebalo bi..... A sad reputaciju molim ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
puno hvala. ovo za grijanje sam pitao jer sam negdje citao da je netko uzeo audigy karticu i da mu je porasla temperatura svih okolnih komponenti. isto bi me zanimalo da li to trosi puno struje jer imam gigu kingmaxa667@800, amd 3800+, 7900gs, seagate 80gb, 2 venta... i sve to na fortronu 350W(nije bluestorm). |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|