|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
koja grafa-e ide u ovu pilu
evo link na stranice od dell-a da puno ne objasnjavam http://support.dell.com/support/edoc...a0.htm#1041040 probao sam sa obicnom PCI grafom ali ne dobivam sliku kod butanja sve sugestije su dobrodosle pomoc drugovi i drugarice ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
problem je djelomicno rjesenj tako sta sam PCI (standardni ili stari PCI ne PCI-X ili PCI Express) grafu na monitor spojia preko analognog ulaza i eto slike a kada je spojim preko digitalnog izlaza nema slike na monitoru ??? tj zanima me da li u druge PCI ulaze idu standardne grafe ili ne,nisam bas na ti sa imenima i specifikacijama koje su navedene u upustvima na www strnanici na koju sam uputija sve koje nesto zanima ili znaju kako mi pomoc meni se cini da u doticne PCI utore idu samo skupe PCI grafe za 3D modeliranje evo kratki opis PCI utora # 1–2: 64-bit/66-MHz PCI # 3–4: 64-bit/100-MHz PCIX # 5–6: 32-bit/33-MHz PCI pozdrav ![]() ps- nema AGP-a
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
pci skupe graficke?!?!ko je tu lud...kolko je meni poznato je to onaju intelov dual cpu sistem...crno malo kuciste...a to nije komp za modeliranje...!? ispravite me ako grijesim |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
unutra mozes stavit ili nekaj staro (i slabo) tipa r7000/tnt2/s3savage (pci verzije ofkors)=sve redom rariteti, ili neki pci matrox (skupo ko vrag). to je server k oserver, ima svoju integriranu grafu (vrlo salbu), ali nije ni zamisljen da ima ista jace, sto je i logicno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
stanje je sljedece piknuo sam PCI grafu ATI Radeon 7000 i mala radi ok samo preko DVI izlaza ne dobivam sliku na monitoru samasung SyncMaster 215TW (znam malo je cunda kombinacija ali st je tu je ne mogu birat), pretpostavljam da je problem u nekompatibilnosi DVI izlaza na grafi i ulaza na monitoru ali bar imam nativnu rezu (interpolacija tj reza koju sam morao koristiti sa grafom na ploci je bila cisti horor) tako da sam za sada rjesio problem, ako neko zna kako ovu ljepotu od monitora spojiti na DVI izlaz ove grafe nak se javi ja ne znam je li postoji kakav adapter. pozadrv i fala na pomoci
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|