| 
 | |||||||||||
|  16.12.2006., 14:31 | #91 | 
| Premium Datum registracije: Mar 2006 Lokacija: n/a 
				 | lol. lacy. lol... haha... ovaaaj... napiši mi pliz PM KAKO se radi firefox.bat, KAKO u njega to upišem, što mi sve ono znači kada u cmd-u napišem start/? (jer čak sam u to i ušla   )... i tako, da tu ne OT-čarim sa svojim boljčicama... : stoopid | 
|   |   | 
|  16.12.2006., 15:22 | #92 | |
| Pink Floyd fan Datum registracije: Nov 2001 Lokacija: Santa Clara, CA 
				 | Citiraj: 
 Dok je jos svjez (ima default ime) upises firefox.bat pita te da li si sigurna sto naravno jesi. Onda desni klik na njega opet i izaberes edit i tamo upises onaj red: Start /max "ladybug" "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" Samo da znas da sam specijalno zbog tebe koristio Windows Explorer (Win+E)!  Inace koristim totalcommander. Ja sam taj start koristio za promjenu priority-a a ovo sam probao bas sa total commanderom i radi, nadam ce da ce i sa FF. Jedino jos da naidjem do tebe  
				__________________ | |
|   |   | 
|  16.12.2006., 15:43 | #93 | 
				 |  Čak sam i skužila, al nije radilo. Btw. ne znam zašto moram napisati Ladybug, nije mi to ime accounta na kompu ni išta, probala sam staviti i Ivanchica, ime acounta, te sam promijenila path jer mi je Ffox instaliran na F-u, no ništa... kad dabl kliknem na firefox.bat fajl otvara mi cmd prozor koji se odmah sam zatvori, a onda otvara browser prozore u ustaljenom, minimized obliku. Ma, super. Mind of her own, ovaj moj komp... Jbg, ipak si bezveze išao koristit Win  EDIT: e, sad sam skužila da mi otvara maximized prozor, ali tek nakon što kliknem na njega, pa on otvori run prozor na sekundu, pa tek onda otvori browser. U redu mi piše: Start /max "Ivanchica" "F:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" WooHoo | 
|   |   | 
|  16.12.2006., 15:53 | #94 | 
| Pink Floyd fan Datum registracije: Nov 2001 Lokacija: Santa Clara, CA 
				 | To ladybug sam stavio fore radi  inace je to ime koje pise u otvorenom cmd prozoru, ali obzirom da on samo otvara drugi program onda se ne vidi a ipak se mora napisati nesto. Probaj otici u cmd, pa sa cd u folder gdje je FF i tamo napisati start /max firefox 
				__________________ | 
|   |   | 
|  16.12.2006., 18:50 | #95 | 
| EMP moderator Datum registracije: Apr 2005 Lokacija: Osijek 
				 | U properties shortcuta stavi da se pokreće u maximized modu... 
				__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"   | 
|   |   | 
|  07.01.2007., 18:21 | #98 | 
| lepi Datum registracije: Nov 2005 Lokacija: Zagreb 
				 | jel se moze namjestit da mi odredeni file ype sprema u odredeni folder , i tak za par vrsta fajlova ? kuzite kaj mislim .. da nemoram stalnop rebacivat kad recimo skinem neki filmic i sad moram to u my videos .. | 
|   |   | 
|  07.01.2007., 18:47 | #99 | |||
| Premium Datum registracije: May 2006 Lokacija: Rijeka 
				 | Citiraj: 
 Citiraj: 
 Citiraj: 
 | |||
|   |   | 
|  16.01.2007., 20:10 | #100 | 
| Premium Datum registracije: Apr 2006 Lokacija: NaN 
				 | Rise from death   Da li ima neka finta u Firefoxu da npr. označim neki link koji je napisan na nekoj web stranici i umjesto da ga kopiram, pa u adress bar, pa enter itd. nego onak fino neki Ctrl(+Alt)+nekaj, pa da mi se otvori u novom tabu? | 
|   |   | 
|  16.01.2007., 20:38 | #101 | 
				 | Stisni srednjom tipkom miša na njega... : lol2 : 
				__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"   | 
|   |   | 
|  16.01.2007., 20:59 | #104 | 
				 |  | 
|   |   | 
|  16.01.2007., 22:53 | #106 | 
				 | Mangupi jedni...   
|   |   | 
|  26.01.2007., 03:16 | #107 | 
| * Datum registracije: Oct 2005 Lokacija: zg 
				 | 9 tabova otvorenih (nikad ni vise niti manje) otvaram novi, prazan tab i firefox se svaki put srusi...ima netko slicna iskustva? sve si mislim da je to zbog tab overflow scrollbara osim toga nikakvih problema... | 
|   |   | 
|  26.01.2007., 04:17 | #108 | 
				 | Kad listam PCE forum nakon dužeg vremena, znam imat i preko 30 tabova u 5 redova, nikad se nije srušio, ali zato svaki otprilike peti pokušaj uploadanja na ImageShack završi rušenjem i to samo na ImageShack, ostalo je OK. To mi još nije jasno zašto jer mi se događalo i na svim starijim verzijama Firefoxa, drugoj ploči itd. 
|   |   | 
|  26.01.2007., 04:51 | #109 | 
| Moderator Datum registracije: Dec 2004 Lokacija: Zagreb, Tresnjevka 
				 | Jel netko imao još od vas problem da mu FF nije htio nakon nekog vremena save-at slike sa neta? Ono kada ideš "save image as..." ? Velim mu da to tutne na desktop (ili di god drugdje) i neće, nema slike   Glupi program, da program glupi, da glupi  ...pak bu me iznerviral i bum prešel na Operu... 
				__________________ "Everything with a heartbeat can knock you down" | 
|   |   | 
|  26.01.2007., 05:31 | #110 | 
				 | Pa jesi li ga deinstalirao i počistio kak sam ti rekao i ponovo instalirao? 
|   |   | 
|  | 
| Uređivanje | |
| 
 | 
 |