|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Keylogger i slanje log-a putem maila??
Ovak, umrezen sam kod frenda na "lan partyu" (spojeni smo i na internet) stalno me prca da mi cacka po kompu kad mene nema, pa me zanima sta tocno on radi pa sam si na racunalo instaliro keylogger, koji ima opciju slanja logova putem maila e sad me zanima kak to podesit? Opcije su sljedece: 1: Send To [_____________] 2: Send From [_____________] 3: SMTP Host [_____________] Port: [_25_] 4: User name: [_____________] Password: [__________] Zna netko mozda o cemu se tu radi?? Ako se ne varam pod send to moram upisat svoj mail na drugom raculanu a pod send from mail na prvom racunalu kod frenda? smtp host ako je mail s kojeg salje t-com.hr onda onda smtp mora bit od t coma? il? a user name od kojeg maila treba upisat? od maila koji je u lanu ili od maila na koji stize log file? HELPPPPP! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
To: GoGoGamerS@zg.t-com.hr ili koju već adresu From: keyloger@mojamašina.blah (ovo je forge-an header FRom... možeš stavit što god ti srce želi) SMTP: mail.t-com.hr username i password ti trebaju samo ako želiš staviti neki smtp koji nije od tvojeg ISP-a i zahtijeva login. ako koristiš ovaj koji sam napisao i spajaš se na net prek njega, onda ne trebaš Username/Password
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Jel se može znati koji je to keylogger? |
![]() |