|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() Nakon što sam kopirao cijeli disk na novi (sa C: na G: ) zamjienio sam slova tako da novi bude C:, a stari G: pomocu Acronisa. Ali on (Acronis) je odmah promijenio u win nešto pa mi je sad G: main disk. Kako da sredim problem, odnosno kako sada C: vratit kao glavni disk? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Za one koje zanima odgovor: na win discu postoji opcija transfera podataka na novi komp (odn. disk). A drugi način je backup prvog diska (dok je još bio C: ) tj. samo sys32 foldera i .ini fileova iz main win foldera na novi. (na ovaj način ne radi sve, te je moguće da hal.dll eror se pojavi na početku boot procesa. Ako se to dogodi onda : http://www.kellys-korner-xp.com/xp_haldll_missing.htm Teoretski je moguće i preko linuxa, ali praktički ne. Pomoću DSL-a sam stavio na kopiranje prvog diska na drugi, znači bit po bit, ali nije uspjelo jer je promijenio prilikom transfera particiju na točnu veličinu kako se nalazi u originalu (manju (za 6 GB manju(i nije radila))). Nakon toga sam opet morao format napravit. : finger : Zašto je ovo ispalo tako teško? Jer si ne mislim kupit ghost za jedan disk transfer. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|