|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Koje slusalice??
Dakle, trebale bi mi neke slusalice za mp3 (sony nw e-405), nesto in-ear do nekih 200-tinjak kn. Mislio sam uzet Koss The Plug, ali koliko vidim njih vise nema... Ima li nesto kvalitetno u toj klasi i koje preporucate?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
ja bi ti predlozio definitivno ovo: http://www.links.hr/index.php?option...kl=100.506.072 pise da nije dostupno,ali nazovi i provjeri,valjda se moze naruciti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Ok, hvala ti! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Pa kaj nisu in ear ovakve ?? http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=22920 http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=22918
Abit AB9 Pro \\ INTEL E6300 1.86Ghz & CoolerMaster Gemini II + 2X Xsilence RedWing 120mm \\ G.E.I.L PC26400CL5 2GB \\ Sapphire 3870 TOXIC 512mb Seagate Barracuda 320GB 16mb SATA2 + 2x WD 500Gb, 16mb,SATA2 \\ DVD-RW SAMSUNG SH-W163A SATA & LITEON SHM-165S6S SATA LCD Asus PW201 20,1" \\ Antec P160 Aluminium \\ Enermax Liberty 500W \\ MX518 + func 1030\\ Potenciometar ZALMAN ZM-MFC1 plus, sreberni 5.25" |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
Zvao links, kazu da ce doci za tjedan dana...e sad, jel njima za vjeoravat, vidjet cemo, ali ako mene pukne da prije odem nesto ubost (jer su mi sadasnje prozujale), koje su druge preporuke?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Abit AB9 Pro \\ INTEL E6300 1.86Ghz & CoolerMaster Gemini II + 2X Xsilence RedWing 120mm \\ G.E.I.L PC26400CL5 2GB \\ Sapphire 3870 TOXIC 512mb Seagate Barracuda 320GB 16mb SATA2 + 2x WD 500Gb, 16mb,SATA2 \\ DVD-RW SAMSUNG SH-W163A SATA & LITEON SHM-165S6S SATA LCD Asus PW201 20,1" \\ Antec P160 Aluminium \\ Enermax Liberty 500W \\ MX518 + func 1030\\ Potenciometar ZALMAN ZM-MFC1 plus, sreberni 5.25" |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
kaj nemas the plug u brraxu? njih preporucam |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
ne mx550 i ne u linksu. mx550 sve isto ko mx450 samo 550 imaju neki grbavi potenciometar na kablu kaj se sam zna pojačavat smanjivat kad slušalice proguraš kroz majcu i meni je kad je na potenciometru bilo podešeno na ful zvuk lagano bio jači na desnoj slušalici. inače sam ful bio zadovoljan ergonomijom izgledom zvukom samo mi taj potenciometar smetao tak da bi mx450 bio odličan izbor. inače fakat mi je glupo pojačat na playeru max a onda smanjivat na potenciometru... ono player se muči troši bzvz bateriju a ti smanjio na potenciometru.... u boje zvuka kupi.... www.bojezvuka.hr tam 550 dojde 160.... 450 130-140 neznam sad ne sjećam se a nemogu vidjet jer mi adobe zablokira kad otvorim cjenik i moram ugasit operu. i mislim da ima još 10% na gotovinu.... tak ja spremio 400kn kolko piše na netu za hd212 došo tam i izašlo me 359 za keš... Zadnje izmijenjeno od: trpi. 30.11.2006. u 14:32. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Guest
|
550 su bolje od 500 a 450 iste ko 550 samo bez šugavog potenciometra.... |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
Sad sam jos u dilemi, da li Koss The Plug ili Sennheiser MX450 ![]() Ajde, rijesi me jos i toga, pa da mirne duse mogu po njih ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
za koss fakat neznam kakav je zvuk i kvaliteta izrade ali mx450 definitivno mogu preporučit kvaliteta izrade zvuk sve 5. kod kossa mi je veliki minus kaj se guraju u uho... |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
Ok, puno ti hvala!! Mislim da cu otici po one koje su mi blize ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
ma kažem ne 550 potenciometar samo smeta. |
![]() |
![]() |
#17 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
To je stvar osobnoga izbora,to on treba vidjeti kako mu pase...ali uglavnom slusalice su mrak.
![]() |
#18 |
Guest
|
Ma ne treba mi potenciometar...vidjeh u ve-mulju MX 450 za 130kn, tako da mi je to najblize, pa cu se otici zaletit po njih...puno hvala svima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
I kupio MX 450 i nisam zadovoljan...nakon Sony-evih slusalica imaju totalno drukciji, jefitniji nekako zvuk...visoki tonovi su full cudni, a bas nije kakav bi trebao biti... Ah...sve u svemu razocarao sam se...mislim da cu kupiti neke sony-eve jos bolje nego ove koje imam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
hm... neznam kakav ti zvuk želiš al to je jedan od najboljih čistih zvukova na takvim malim slušalicama.... sony može samo distorzirati zvuk dodavati više basa i tak.... oš ih prodat možda uzmem biće mi sad nekih para za nikolu pa...možda bih uzeo ovisi kolko dobim. |
![]() |
![]() |
#21 |
Guest
|
Da, definitivno ih prodajem, idem na nesto od sony-a...90kn, jel ok? Dobijes racun i ostalo sve sto dolazi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
jooooj, ljudi, nemojte se ljutit, al zbilja pojma nemate, ljut sam na sebe ![]() ovako, Sennheiser radi dobre naglavne sluše, i to ne samo dobre već jedne od najboljih, ali in ear?! te im zbilja ništa ne valjaju! ne znam zašto, ali ove od 200-njak kn su im katastrofa, a i skuplje ne vrijede svoju cijenu večina vas predlaže Sennheiser jer koštaju puno pa mislite da i stvarno valjaju, al jeste li ih isprobali ikada?-teško.. ako i jeste, da li ste poslušali sony mdr-ex seriju?-isto tako teško jer ne bi pisali ovakve nebuloze, večina vas prijeđe sa nekih jeftinjaka na Sennheiser pa mislite da ste dobili nešto posebno, ali NIJE tako uzmi si lijepo sony mdr ex51 ak imaš novaca još, koristio sam ih preko godinu dana i sluše su Bomba! takav bas još nisam ćuo na in ear slušama, kao ni kvalitetu zvuka, a kroz moje je uši (ne doslovno ![]() nakon njih sa imao mdr-ex71 koje su iste samo što imaju produžni kabel, isto ih koristio oko godinu dana i prezadovoljan sam sad već 2 tjedna imam Sennheiser cx300 za koje sam dao 400kn, i sluše su ok (ali 400kn!), no ništa posebno, sony ex51 ima bolji bas i udobniji je, no Sennheiser ima manja izobličenja pri većim glasnoćama, no opet, za 400kn definitivno nisam prezadovoljan dakle, lijepo si uzmeš mdr-ex51lp, oko 230kn koštaju, i nećeš požalit: cheers2
![]() |
#23 |
Guest
|
ok... samo pričekaj srijedu il sljedeću nedjelju...u srijedu uzimam guild wars a u nedlelju onda sluške...ak ti je hitno prodaj slobondo nekom drugom, meni zapravo ne trebaju jer sam prodo player al sad ću ubrzo kupit opet neki pa da me čekaju sluške... edit: sad vidjeh bobin post... da probo sam ih imo mjesec dana i bio super zadovoljan samo mi potenciometar smetao.... prije imao ipod stock i panasonic neke 80kn i od ovih dvoje je sennheiser 2x bolji, glasnoća čistoća bas izgled udobnost.... i te sonyjeve kaj preporučaš se guraju u uho, znam i sam da postoje te bolje al lik je pitao do 200kn i ja nebi nikad uzeo te guralice: giljotin koje normalne neguralice su bolje od mx450? Zadnje izmijenjeno od: trpi. 01.12.2006. u 15:57. |
![]() |
![]() |
#24 | |
Guest
|
Citiraj:
Ma nije mi nista hitno, dapace, bolje mi je sto kasnije, jer me faks malo stisnuo...samo se ti javi kad budes mogao... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Raindrops keep fallin'...
|
Citiraj:
Čitam i ne vjerujem... Toliko se na ovom forumu pričalo o Koss the plug-u. Tko god ih je uzeo nije se razočarao. Zvukom gaze trostruko skuplje slušalice. Ali ne, ti opet kupuješ po svom. I to dva put. To je postala tradicija na ovom forumu pa mnogi i izgube volju dati pošten savjet. Zašto uopće pitate za mišljenje ako se na kraju svega opet vodite po svome? Dati ćeš 230 kn a možeš proći za 160 kn jeftinije? Ludih ljudi i grbavih drva... ![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
Guest
|
Citiraj:
Ako si primjetio, napisao sam u prvom postu da sam trazio kao prvu opciju Koss The Plug, ali ih nisam mogao naci... Inace, hvala na savjetu, uzet cu u obzir. Ako cu kupovat poslije kolikvija, mozda se i zaletim do tamo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
mislim da koss the plug kod nas više nema, u optimumu su ih imali prije mjesec dana moj ih frend uzeo, no odtad nekoliko ljudi koje znam tražilo i nema inaće za te novce sluše su odlične s tim se slažem jer sam ih isprobao, ali u odnosu na sony ex ja bi dao 140kn više, jer mislim da toliko i vrijede
![]() |
#29 |
Guest
|
bobe, daj reci koje su neguralice bolje od mx450? baš me zanima... ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Guest
|
Citiraj: