|
![]() |
#1 |
member
Datum registracije: Jan 2003
|
creative 5.1 T6060
Evo danas stigli, odlicni su. Ali ne rade srednji i straznja dva kad pustim mp3 na wmp. Stavio sam u control panelu na 5.1 zvuk, al i dalje nista. Zvuk ide preko Creative Audigy LS kartice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
member
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
member
|
hm.....ovo nije pravi surround jelda? Samo je zvuk "razvucen" na ostale zvucnike. Pravi 5.1 surround se moze dobit samo u dvd filmovima ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Skini najnoviji winamp i sve bi trebalo radit kak spada,jer u prijašnjim inačicama to si morao manualno podesit a u novim radi kak spada...
![]() |
#6 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: morph. 29.11.2006. u 17:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
uzmi creative.... jer kažem ti ovaj radio i pucketanje me izluđuju kod x530... je da praše ko ludi al vjerujem ništa više od creativa, creative nisam čuo pa nemogu niš konkretno reći... oba hvale po reviewima jedino eto velika mana logija je taj radio i pucketanje.... i creative su mi ljepši.. i imaju odvojen potenciometar pa ga fino moš stavit pored sebe a ne ko kod logija dizat se do desnog prednjeg da bi pojačo smanjio... |
![]() |
![]() |
#9 |
member
|
ne znam za logi, al kad sam procitao to sa radiom odmah sma odustao.... Ovi creative kad ih malo jace i duze navijem pa nakon toga ugasim pocnu ko ispuhavati nesto, neki cudan zvuk.....i onda sve normalno.....lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Kakvo ispuhavanje?! Ja niš takvoga nisam primjetio.: stoopid Inače šta se tiče usporedbe t6060 i x-530 i jedan i drugi daju dobar zvuk, ali Logi ima tih par loših fičra (radio, pucketanje, potenciometar u desnom satelitu) radi čega sam uzeo Creative. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
member
|
To traje malo, samo kad ih nalozim.... Ali imaju jedan minus....ponekad cim ih ukljucim cuje se sum, znaci kad su u stanju mirovanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#15 |
member
|
Evo minus za creative - U stanju mirovanja (bez glazbe) bez obzira koliko pojacao cuje se sum. Sad ne znam je li o normalno, ali meni para zivce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
member
|
Kakve sam ja srece :mad: Izgleda da ce zvucnici nazad odakle su i dosli.....prvo monitor, sad zvucnici..... Ima li jos itko od forumasa ove zvucnike? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
toncek, isključi u postavkama zvučne Mic In i Line in, oni znadu stvarati šum. ;9 znači, stavi na mute sve osim zvučnika. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|