|
![]() |
#1 |
nEkspert
Datum registracije: Oct 2002
|
Hard Disk Geometry Error
Help! ![]() Jutros mi se sve počelo kvarit. 1. Prvo izbaci error loading kernel.dll u win98 prije podizanja sistema 2. Onda Bad Registry 3. Restoring Good Registry 4. Onda više nije htio ni formatirat taj disk (Maxtor) 5. U Partition Magicu kaže: - Partition Table Error #105 - Disk Geometry Error Prije je bio podjeljen u 2 particije: C: 40GB D: 74GB Sada prijavljuje jednu. Kako da vratim podatke sa tog diska?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
za vratit podatke r-studio fat...... nego, jesi uspio s partition magicom sredit stvar da opet imas 2 particije???mislim da r-studio nepretrazuje neparticirano |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
nEkspert
|
Nisam uspio vratit, ne želim ništa dirat dok ne vratim podatke sa njega. Trenutno sam na drugom disku. Nego skinuo sam prije taj program, mislim da mi nije htio vratit podatke veće od 100kb?
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
inace, ponovnim pravljenjem particije nece izgubii podatke, ja sam jednom 4 puta mjenjao velicinu, formatirao nekoliko puta, prebacivao iz ntfs u fat32 i opet sam ih uspio vratiti....tek nakon low-level formata r-studio nije uspio nista naci.... inace, ima tko ideju s ciim vratiti poslije low-levela ako se moze.... ostala su mi neka sranja na koja sam zaboravio |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
nEkspert
|
49,99$
Da, jako mi se daje čuvenih 49,99$! ![]()
![]() |
#6 |
nEkspert
|
Lost And Found
A što kažeš na Lost And Found od PowerQuesta, njega mogu nabavit od frenda? Čuo sam da je Read Only, tako da nema šanse da ti što zabrlja.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Lost and Faund je dobar (mada ne baš jako ali bolji od većine) ali je spor do bola. Probaj sa RuntimeSoftware: GetDataBack (ima verzija za NTFS i FAT32). Program kuži sve malverzacije s diskovima, čupa podatke i odma ih možeš pogledati sa diska sa kojeg spašavaš tako da ne spašavaš ono što je skroz u banani ... program je ružan ali "popiša" sve lost & found, r-studio, BadCopyPro, Tiramisu, ... topla preporuka
![]() |
#8 | |
Premium
|
Re: Lost And Found
Citiraj:
nepostoji polu-krsenje EULA, ili krsis zakon ili ga nekrsis inace mozes probati i s getdataback kako BD rece ali posto nisi nista dirao njegova jedina dobra osobina (to sto moze pregledati stvari prije recverya) ti nije potrebna |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
da naprave ono šta nemoš ti uz pomoć googla i altalaviste... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
ali cisto onako logicki, brisanje podataka i slicne radnje u biti ne brisu podatke pa ih se moze vratiti i s malo vjestine to je to. no medjutim ako HDD od pocetka do kraja ispunis nulama (ili jedinicama) cisto sumnjam, ali kao sto rekoh cudni su puti...
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
ma gledaj nisam rekao da je apriori nemoguce, ali tezi prema nemogucem.... moguce obicnim ljudima, moguce strucnjacima, moguce specijaliziranim firmama, moguce FBI-u (CIA, KGB, MOSAD, OZNA,...) , dakle postoje razlicite razine mogucega. ![]()
![]() |
#16 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
a da nisi možda dr(k/m)ao po BIOSu i (LBA/CHS) settinzima prije nego kaj je to počelo rikavati, haaa.... a kaj se tiče slike... (damn u r ugly!) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|