|
![]() |
#31 |
bla
Datum registracije: Jan 2003
|
Hijao ... :) budem poslije odgovorio :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
bla
Datum registracije: Jan 2003
|
ae ffs .. napisem posteni reply i jos od 2km pobrisem ga slucajno .. - najradije ustvari nebi opce replyo jer mi se neda uopce pisat quotat svadat objasnjavat crtat il votevr i gubit vrijeme .. al barem neki polu-reply onda "Jos jedan covijek s velikim idejama. ![]() ![]() "Nakon sto instaliras IDE drivere, u pravilu (VIA nije pravilo, VIA je izuzetak) nestaje kucica s DMA o kojoj ti pricas. Stvar je stara sada vec koju godinu, tako da si zapravo otkrio toplu vodu." -Ja sam je otkrio ? Kazete tipu da stavi fakin kvacicu na dma a on to opce nea ? ono wtf , sta mu odma nisi reko to i objasnio ? Ja sam mu samo rekao kako da si vratin fakin mrtvu kvacicu ako je bas oce gleat i stiskat "Ajmo dalje, ne kuzim od kuda ti zakljucak da smatram ako iskljucis UDMA u Winima, da je UDMA i dalje upaljen? Pad s marsa?" da ![]() ![]() ![]() "U samoj aplikacijijici od IDE drivera moze se procitati, cesto i promijeniti, stanje IDE kontrolera. Zapravo, to rade i VIA IDE driveri, jer nakon sto maknes DMA transfer, i resetiras, DMA je i dalje ukljucen." Gle shvati - za vulgaris IDE od vie ne dobijes app - moras ga naknadno skinut - app je prije bio prije integriran u via4in1 a sad vise nie i moras ga skinut - i ako maknes dma za IDE u device manageru dma transfera za IDE nece ni bit makar imao fakin aplikaciju - jer app direktno mjenja samo "DMACurrentlyUsed" value a checkbox se prikazuje/neprikazuje ovisno o "IDEDMADRIVEx" i tako iz device managera mozes micat kvacicu i u appu palit i restartat ko blesav i svaki put nakon restarta ces imat dma on pa off ovisno u kojem smjeru se vrtis ![]() ![]() "Dobrodosao u svijet informatike i prakticnih rijesenja." joj ... ovo boli za glavu jos i vise nego prva ![]() al ajde .. falati ![]() i onak .. znam da ovo nece nista pomoc nego ja jos uvjek brijem, neznam o cemu pricam i govorim i lud sam i bahat i sve, i naravno ti opet neces ili ces krivo shvatit sto sam ja sad tu pokusao rec ili ces zabrijat na nes deseto, pa zato najbolje i za moje i tvoje zivce da ja vise ne gledam ovaj thread i btw jos uvjek tvrdim da ste svi vi tu preratoborni malo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|