|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
CPU u idle na 60% + BSOD
eto, neznam kako bih se drugacije izrazio... HijackThis, RegistryMechanic, NOD, Ad-Aware, Ewido - cisti ko suza Nikakav novi HW ili SW u zadnje vrijeme. samo je neki dan odjednom (usred rada) CPU skocio na 60%. pa se lagano penjao. totalno onemogucen normalan rad, sve usporeno. nekoliko puta me zabljesnuo i BSOD sa nikakvom specificnom informacijom osim "Driver_Fail" tako nesto. "If you installed a new hardware device try unpluging..." itd. ne kuzim, u cemu moze biti problem? P4 630 3.0 2Mb L2 2*512 Mb Kingmax DDR2 533MHz Asus P5LD2 SE Gigabyte 7300 GT Leadtek Winfast 2000 Expert Creative 5.1 Audigy puno hvala na pomoci edit: evo 2 slikice, mozda pomognu u procjeni problema: ![]() ![]() dakle ovo su sve najnormalniji procesi koje koristim svakodnevno i nikada nisam imao nikakvih problema (dapace uz sve ovo obitavam imati paralelno i puno puno zahtjevnije aplikacije pokrenute i nikada nije bilo problema!) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
bump? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
imaš tu dosta procesa a neki su mi i sumljivi, u run upiši msconfig i isključi sve šta ti netreba a pokreće se s windowsima |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
sve je nastimano tamo vec odavno da bude tocno kako treba biti. sto ti je sumnjivo? svaki od tih procesa poznam i znam zasto tako da nije zbog toga. ali reci dakako koji su ti sumnjivi, mozda previdujem nesto |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
System Idle Process pokazuje stanje mirovanja procesora što znači da to mora biti 100% u idealnim uvjetima kad proc ništa ne radi no idealnih uvjeta neće bit nikad pa je zato uglavnom 99%.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
a da formatiraš disk i nanovo instaliraš windowse |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
hvala lijepo to zna svatko napravit. mislim ono super ti je ideja. cilj i je rjesit problem bez da moram nanovo instalirat 999 razlicitih programa, HW-a i slicnih stvari. da ne govorim o podesavanjima svega i takvim stvarima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Možda su se drajveri koruptali pa sad guše komp, Driver cleaner pobrisat ih sve koje možeš, a onda u Device manageru update driver za sve uređaje za koje si drivere instaliravao poslije instalacije windowsa. Ja bi to probo, puno je posla ali bolje od reinstalacije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|