|
![]() |
#1 |
...(=_o)...
Datum registracije: May 2004
|
VODATEL SatADSL
Jel mi može neko napisati sve što mi je potrebno za takvu vrstu spajanja na internet ? oprema i cijene...i dal se isplati ?itd. jel ja nemam sada izlaz na internet kod kuce pa onda ne mogu surfat i mal pogledat sta sve treba... Konkretno je situacija ovakava da se nalazim u Osijeku u stanu gdje nema izlaz na internet...probo sam sa gazdom otic do DCM ali su nam rekli da ne možemo uvest internet prek kablovske iako gazda ima kablovsku... onda sam si razmišljo da uzmemo dsl prek t-coma ali u stanu (to je potkrovlje kuće) nema priključak za telefon i onda treba i to sredit i još se prijavit t-comu.. a pitanje kad bi nam ovi došli sve to priključit...i osim toga moramo uzet pretplatu na 1 godinu a ne znam dal cemo vamo ostajat toliko dugo..pa bi bezveze plačali... gledo sam i prek vip neke šeme ali mi je preskupo za 140 kn da dam za 1 Gb prometa prek PCMCI kartice i sad sam se sjetio i ovog vodatelovog što mi odgovara jel je prijenosno "donekle" ...jel ima neko bolju ideju kako da se spajam na net? Ima tu neka wireless mreža čiji signal vatam na notebooku ali nema izlaz na internet.,...tak da mi je svu u kur** a internet mi je dosta potreban !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
ak si nomad,najbolje ti je Umts/gprs dida od Vipa.... ovo sa VodatelSat-om zaboravi ,trebas dial -up pristup za upload do sat ubrzivaca..ma zaboravi to anyway... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
PA ako nemaš nikaki pristup internetu iz stana (tako sam ja skužio da nemaš) onda ti ni Vodatel neće pomoči! Kod satelitskog Interneta moraš imati bilo kakav pristup netu, DialUP, ISDN ili DSL, jer se preko SATneta promet može samo downloadati, a nemožeš vršiti UPload. A Oprema koja podržava UP i DOWN preko satelita je jaaaako skupa. Tako da ja mislim da ti je najbolje to nekako riješiti možda ako neki susjed ima DSL i WIFI, pa da se dogovorite o plačanju ili djelite troškove ili nešta slično |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Krunov prijedlog je najbolje i najjeftinije što možeš učiniti. Pogotovo što ubrzo cijene idu dole, a paketi gore.
![]() |
#5 |
...(=_o)...
|
imam tu nekog susjeda koji ima wireless i vjerojatno je spojen na max adsl od t-com i šta mislite kako sad pišem ovaj post ![]() sorry ak je bilo ovakvih postova ali jednostavno nemam vremena da malo prosurfam poo netu jel sam ograničen sa težinom laptopa kad sam na terasi jel ga moram držat na ruci jel kad sam na podu pukne veza ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 |
...(=_o)...
|
Nisam ****a od čovjeka, ak bi to radilo onda bi ga i našo i nekako se dogovorio...a između ostalog da sam takav kakav ti kažeš, onda bi prvo vas smuljo na foru kak ja i frend imamo dva kompa, kod njega wireless i internet pa bi ja i on i kao htjeli šerat konekciju i takve gluposti...btw. onaj post gore također nije napisan kako bi se pohvalio ak na misilš da je i to razlog, jel nemam puno iskustva sa LAN-om a di još sa WLAN-om... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|