|
![]() |
#31 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
E ljudi moji.... moj disk još uvjek cvili ko pas... pa ima da nekoga : Machineg Najćešće cvili kad npr. otvorim folder sa puno slika, seek se malo čuje, al kako skrolam dole, samo odjednom skikne, pa ništa, pa opet, pa ništa.... ![]() Ufffffffffffffffff......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
ovaj 7200.10 je moj 1. sretni hard nakon nekog sigjeta 40giga, nakon inig bzip-bzip, i Bog zna cega na 7200.7 NCQima , ovo je milina. evo pogledah, Singapurac je, no vjerujem da mu je tata Kinez. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2006
|
I sat sad na kraju...? Dajte nabacite neku anketu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Moj je kinez i radi ko zmaj. Nebi ga dao ni za sto. Neznam kakvi su ti iz singapura, ali moj je cisto ok. Seagate ST3120022A 30 °C (86 °F) Seagate ST3320620AS 29 °C (84 °F) Hladi ih jedan zalman 12cm na 5v. I nedere se, bar ga ja nisam cuo do sad. Mozda sve zavisi od serije. Ja sam ga nabavio cudnim putevima dok ih jos nije bilo ni u hg-u, ni vemilu. Mislim da ga u to doba nigdje nisam vidio u cijeniku, kod nas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Registered User
|
kako se čini 360MB seagate diskovi imaju različite motore... ovako izgleda "tiha" verzija: ![]() a ovako "bučnija": ![]() ne bi bilo loše da vlasnici novih barracuda potvrde ovo |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ovo je tocno, ovako izgledaju moji: http://jagor.srce.hr/~msuvak/hw/barracuda_7200.10
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Vec sam napisao u drugom threadu, mislim da je stvar u firmwareu moj ima ovaj "tihi" motor sa slike, i singapurac je ![]() Accoustic menagment (AAM) se nemože ukljuciti tj uopce nije podrzan, da se može, bio bi necujan. Također nigdje nisam našao nikakav tool s kojim bi flashao disk : roller : |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Moj isto grebe 7200.9 250gb Seagate ST3250824AS. Da li možda postoji opcija promjene firmware-a za HDD? Ili je to tako i da se pomirim s tim?
![]() |
#43 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja ljudima lijepo govorim da seagate nije tih disk (bar ne od doba barice IV, ali ništa. E pa sad "uživajte" ![]() Kao što je 100x spominjano - za tišinu su WD i Samsung carevi, Hitachi je isto dobar (treba mozda malo AAM-a).
![]() |
#46 |
Premium
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|