|
![]() |
#1 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Stalci za zvučnike
Trebam 2 stalka za 2 satelita od Logitech X-530, nemam gdje smjestiti 2 stražnja. Trenutno riješenje s jednim na stolcu, a drugim na stolu i nije baš najsretnije. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Vidim da si iz ZG-a...pa bar vi imate veliki izbor. Prošvrljaj po trgovinama sa audio-video opremom, negdje mora biti. Evo imaš u Tehnomax-u odličan izbor ... http://www.technomax.hr/Default.aspx?tabid=417 Sad ne znam jel' hoćeš one zidne ili podne...za manje satelite po meni je najbolje uzeti nešto ovako univerzalni sa stezaljkom http://www.technomax.hr/Default.aspx?tabid=419 Pretpostavljam da ima takvih i podnih. Samo ne znam jel' možeš svoje satelite namontirati na ovaj nosač. Jel' se mogu skinuti oni nogari sa X-530 satelita?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Guest
|
Imas i u HG-u... U pozeskom su dosta dugo stajali dva stalka za zvucnike za neke male pare (oko 200kn). Po svim poitanjima podesivi, i onako silver obojani... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
Cisto sumnjam da ce ti stalci drzat 3-5 Kg zvucnike koji budu pojacani, onako momacki... Stalci (stojeci) su zamisljeni da drze zadnje zvucnike kucnog kina, tako da cisto sumnjam... Moj prijedlog je da nabavis (napravis) nosace za svaki kut sobe i da ih usarafis u zid, tako da nemas problema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zule
|
Podni mi trebaju, zid mi je iza predaleko. Onda ću vidjet u Hami i Hg-spotu, prokleti hg-spot sajt mi neće puknut slike baš za te stalke šugave ![]() Ako i to propadne, onda neki DIY, ploča gore i dolje i šipka ![]() Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
i mene samo daj |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Neloše to izgleda... Samo što bi ja 100 puta zapeo za njih ![]() EDIT: Jesu li ušarafljeni? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zule
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Bolje ne jer selotep neće lako skinut kad ostari...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Ajde....da netko spomene i stalke, a ne samo kako bi ih porušio (vjerojatno i ja bi....) ...Uglavnom... Za 110 krznenih mislim da su odlični, a i čine se kao da mogu nositi i neke teže satelite.....dobar posao! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zule
|
Ma kakvi, nema potrebe da lijepim išta, stavljam ih samo po potrebi, inače stoje sa strane. @Imitator: hvala, dosta su stabilni, dolje sam nalijepio i one male čičak distancere (ako se to tako može nazvat) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Ovo sada mi se definitivno čini kao dobar raspored za 5.1..... Kakav je zvuk u igrama sad kad su "po uputama" raspoređeni? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zule
|
Citiraj:
Recimo, COD2 na ovakvom setupu je potpuno druga igra, možeš zatvorenih očiju igrat, sve čuješ ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|