|
![]() |
#1 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
cooler za GF3?
Ovaj moj serijski sa Herculesove GF3Ti200 ZUJI KO PAS. I uz Silentbreeze, Enermax i hrpu 7v 8x8 ventova jedini se cuje u kucistu.... Pa me zanima gdje ima za nabavit neki TIH i spor (dakle ispod 3000 rpm) cooler za tu graficku? Najradije bi skinuo jedan sa FXica i nasarafio na ovu... Frend je uzeo Thermaltakeov, al' je i taj glasan prilicno, pa to otpada... druge nisam vidio, sve firme koje sam pregledeao nemaju GPU Coolere uopce :-( Preporuke ili jos bolje GDJE ih ima? ![]() Danke.
![]() |
#2 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Re: cooler za GF3?
Citiraj:
Uzmi BlueOrb i gotovo (ako ga gdje nađeš).
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
cooler za GF3?
Siguran sam jer imam prilicno dobar sluh, a i kad nabijem cackalicu u taj vent na GPUu i zatvorim kuciste, skoro pa NISTA ne cujem u kompu. Prilicno sam se potrudio stisat komp (Silentbreeze, Enermax 350w, svi ventovi na 7V, svi posteni, bez ostrih grillova i slicno...), pa me jos jedino muci taj glupi ventilator od graficke. Zna li netko gdje ima za kupit taj BlueOrb? Kolko para?
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2003
|
pogledaj si da li u medialab- u (www.medialab.hr) mozes naci neki pasivni zalman koji mozes nakeljiti na karticu (imaju dva modela- veci i manji) to su ti pasivci pa neces nista cuti ne?! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|