|
![]() |
#1 |
AMD and NVidia freak!
Datum registracije: Sep 2006
|
Sempron 2500+
Ovako: imam AMD SEMPRON 2500+ i na procesoru kad sam stavljao novi vent pokidao sam "latice" na ventu i sada mi stalno komp vibrira,vent nemogu nigdje kupit kad je socket A (462) star ko biblija,e sad ja bih ga OC-ao zapravo već jesam dizanjem FSB-a ok digao sam no opet ovo vibriranje me užasava i imam još pitanje; znate li kako da riiješim taj problem s ventilatorom?i vrijedi li šta ovaj proc Zadnje izmijenjeno od: M@t7e0. 02.09.2006. u 03:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Potrgao si krilca venta? Nabavi drugi vent iste velicine i prisravi ga gore na HS umjesto ovoga, simple... A kaj se tice OC-a, svaki procesor je razlicit, niti jedan neide isto, a ti semproni su zapravo stare TbredB jezgre. Koju plocu imas? Koju memoriju? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
made in Usora
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
komp radi a ja nesto prckam s kablovima i uleti mi prst u vent od proca krilce napukne i pocne strugati po ventu, ugasim komp na brzinu i skuzim sta je bilo nakon neuspjelog pokusaja popravka krilca otkinem ga u nadi da ce biti bolje upalim komp a on pocne uzasno vibrirati skoknem do frenda po drugi vent i jedva ga smjestim umjesto mog, zbog razlicite izvedbe drzi se samo na jednom vijku, a da stvar jos bude bolja vrti se 900 okretaja sporije i tako sam zeznuo hladenje na na Athlonovom(Bartonove jezgre) "grijacu"
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
AMD and NVidia freak!
Datum registracije: Sep 2006
|
riješen problem hvala svima,marikris isto sam i ja napravio otkinuo druga "krilca" kad ono još gore i kupio sam neki vent 30 kn u burzi i sad je sve ok
MBO:ASRock K7S41GX Socket A (462) CPU:AMD SEMPRON 2500+ @ 1.90 GHz VGA: ATI RADEON 9250 pro 128 MB,128 Bita,AGP 8x RAM:1x 512 MB + 1x 256 MB (obadva no name) HDD:Seagate Baracuda 80 GB Ostali uređaji:NEC DVD_RW ND-3520A,MSI subwofer (kak već) + 2 zvučnika,Genius tipkovnica,MSI Optički miš,Napajanje: NeoN 400W (suckssa i know) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|