|
![]() |
#1 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Saobračajka
predmet moj Auto mjesto. silazak s jadranskog mosta, knežija na busnoj stanici razlog. kreten koji se zaustavio ispred mene, pa me onaj iza mene prasnuo šteta: vidi slike, al ima još u unutrašnjosti kaj nisam slikao sreća: nema ozilijeđenih, plaća osiguranje od onog koji me "zguzio" iznenađenje: Kad se pojavio Gabre i rekao ja živim gore i sve sam vidio ![]() http://rapidshare.de/files/30849043/auto.rar.html
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
a je te bome lijepo "zguzio"...lol...imal si sreće ;-) |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Kao što je i atha rekao.. glavno da nema ljudskih žrtava. Nažalost bio sam sudjelovao u jednom sudaru prije još par god, na svu sreću ljudovi su prošli ok, ali je auto u kojem smo se stari i ja vozili ostao skršen (prednja strana).. i to baš na onoj cestici kad se izlazi iz Plodina kod školjića.. |
![]() |
![]() |
#5 |
Headbangig Grunf!
|
vrata gepka, vezni lim, nosači krova lijeveo i desno, rupa za rezrevni kotač, blatobran stražnji lijevi, možda i ravnanje densog, nova stražnja lijeva guma, asupuh, dva nova sica, ( vozački i suvozački) nova lijeva stražnja lampa, ravnanje šasije i možda promjena lijevog uzdužnog kraka, provjera plinske instalacije. I sve to na osiguranje od tipa koji me prasnuo....
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
bar ak niš drugo buš besplatno dobil nove dijelove...lol |
![]() |
![]() |
#8 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...kojeg jadranskog mosta ????
#10 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Pa predpostavljam da ih je silina udarca iscupala van ili potrgala nosace. A moguce je da su s***************ani od ranije pa mu je ovo jako dobra(besplatna) prilika da ih i promjeni: goood : |
![]() |
![]() |
#13 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Lepo te spucal... ![]() Kolko si čekal murju? |
![]() |
![]() |
#14 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Evo jedan filmic, prije 7 dana bilo, tetak vozio, ima trzajnu ozljedu vrata, jedva mice rukama. Njegov je ovaj crveni passat. http://rapidshare.de/files/30936843/Kamer.007.3gp.html Zbog glupog autobusa jer nije zakocio.
#16 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Koristiš neki Firewall ili se onemogućio JavaScript ? Isti problem i kod mene pa sam koristio RapidLeecher da to skinem. @Isus A šta ako je popravak skuplji od kataloške vrijednosti auta ? Da oni nebi proglasili totalku..... |
![]() |
![]() |
#17 |
Headbangig Grunf!
|
jer su od siline udarca otišli zupčanici te sad se sicevi samo s rukom mogu dizati u uspravni položaj i isto tako spustiti, pri najmanjem pritisku padnu u horziontalni. Ak mi proglase totalku znam di ću popravit a da nije servis. No čisto sumnjam da će mi nabit totalku jer su dijelovi za Punto i u Fiatu relativno jeftini a osim toga, s ugradnjom plina sam mu digao vrijednost. Po mojim predviđanjima je šteta oko 20k kn. @joolka Jadranski most u zagrebu.. @Fleks drot došao u roku 20 minuta, i ja sam ostao paf kad mi je cura rekla dok sam ja kopao po autu da je drot došao. Zadnji put sam ih čekao sat i pol...
![]() |
![]() |
#18 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
a kak to da nisi odletio u ovog ispred sebe , ak te ta jako napuco ,a kazes da je ovaj ispred naglo zakocio ? nebi se cini da si ti dost naglo zakocio bio sam u istoj ztakvoj situaciji , koza ispred mene je zakocila naglo , ja sam nekak uspio stat(fala bogu golfu 4 na diskovima pravim) al ovaj iza mene nije uspio - on placa svima .. |
![]() |
![]() |
#19 |
Headbangig Grunf!
|
jer se tip pomaknuo kad je čuo škripu guma mojih, tak da ga nisam prasnuo, maknuo se nekih 4 metra napred i to ga je spasilo. Tu bi plaćao ovaj napred je r je stao tam di nesmije. Ovaj je uletio u mene kad sma ja stao i odahnuo kad odjednom pras. rezultat s evidi na slikama.
![]() |
![]() |
#20 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Moj stari je isto tak nastradal s Peugeot Partnerom, tip je isped njega stal na naranđasto svjetlo, stari stal,a sleper iza njega više nije. Zabil se u njega i moj stari još u ovog isped.Srecom da je to bil dotavni Peugeot Partner ma starom i sesti nije nist bilo, ima samo dva sjedala.Iza mu je ušel skroz do rezervara, a napred je potrgal hladnjak i još nekaj na mašini, totalka. Od kaska su dobili neku siću.
#25 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Kak god okrenes ne isplati se sudar nikaka. Bio kriv il ne banana je i ovak i onak.... ![]() Al lim je lim. Dobro je dok nikom nis nije. |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
ma vazno da je nama isusek ziv i zdrav, fizicki mislim naravno. Vidimo se na zderonjama! |
![]() |
#27 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Auto bu se popravil. Glavno da su svi dobro. To je ipak najvažnije. |
![]() |
![]() |
#28 |
Headbangig Grunf!
|
Bio danas u servisu tip je vidio i odmah ispalio totalka. problem je kaj osiguranje uzima vrijednost auta po tablici i moj je vrijedan oko 19000 kn. Šteta je oko 20 000kn. Inače s epopravlja do 70% vrijednosti auta sve preko s eproglašava totalkom i daju se novci. Auto ostaje vlasniku i on može napraviti s time kaj god želi. Ako se stvarno desi da mi nabiju totalku ću ga dat poprvit kod limara mog povjerenja, ( ak nekog zanima info dam na PM). Fora je u tome kaj sam na auto stavljao nivi auspuh i amortizere 4 nove gume i plinska instalacija. To diže vrijednost auta gore što me možda spasi.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|